Keuska skús si vypočuť paár textov..odporúčam jej prvý album s výstižným názvom Dorota Nvotová...ďalej ak teda už odporúčam tak určite zaujímavú zostavu Overground...kde sa stretlo pár squellých hudobníkov a ona si ta zaspievala aj s exmanželom Whiskeym...a úplná novinka je jej album Sila vzlyku...na ktorý sa aj ja teším...
Adky ona je herečka, speváčka a muzikantka v jednej osobe...je dcéra Jara Filipa a Anky Šiškovej...takže toho talentu má na rozdávanie...momentálne prichádza do kín jej film O život kde hrá hlavnú úlohu aj s Vojtom Kotekom a na apríl sa chystá premiéra SLOVENSKÉHO filmu Muzika... ...a inak má celkom fajn stránku www.dorotanvotova.sk...takze len odporúčam pozrieť...alebo napísať na youtube jej meno a tiež pár zaujímavych klipov sa Vám ukáže..
Nightsoul máš úplnú pravdu...
Ayreen ...ona sa vždy tvári byť nad vecou..proste je takááá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A spev nekomentujem - nepočula som...
Adky ona je herečka, speváčka a muzikantka v jednej osobe...je dcéra Jara Filipa a Anky Šiškovej...takže toho talentu má na rozdávanie...momentálne prichádza do kín jej film O život kde hrá hlavnú úlohu aj s Vojtom Kotekom a na apríl sa chystá premiéra SLOVENSKÉHO filmu Muzika... ...a inak má celkom fajn stránku www.dorotanvotova.sk...takze len odporúčam pozrieť...alebo napísať na youtube jej meno a tiež pár zaujímavych klipov sa Vám ukáže..
Nightsoul máš úplnú pravdu...
Ayreen ...ona sa vždy tvári byť nad vecou..proste je takááá..
...viem aky je to pocit mat oblubenca ktory sa ti paci naj naj naj zo vsetkych
ps:dakujem za info...urcite sa pozriem
co sa tyka jej spevu - hmm.. je celkom v pohode
textov - nesnazil som sa ich rozoberat = neviem posudit
hudby - rozhodne velmi zle - vsetky veci zneju ako by ste ich uz niekde poculi + uplne nezaujimave