Takže v poslednom čase sa mi stávajú čudné veci.Možno ma treba poslať na psychiatriu...ale mne sa zdá ako by sa so mnou zvieratá rozprávali.Je to možné? čo si o tom myslíte?
O____o mne tiež,proste náš pes,takého som fakt ešte nevidel,stale otvara usta a oblizuje a pozera sa ako by chcel niečo povedať,a ako my sa s ním normálne rozprávame a mne je niekedy luto že mi nemôže odpovedať,akoby som videl že by mi odpovedať chcel... a vždy nejak "citim" a viem že na čo myslí(áno,náš pes myslí)
podľa mňa z časti to môže byť možné, že ľudia dokážu komunikovať so zvieratami, no vzhľadom k mojej viere a najmä duchovnému presvedčeniu tomu veľmi neverím, i keď never say never :d ...OPíš PODROBNEJšIE Tú KOMUNIKáCIU, AK SA ti chce samozrejme :p ...sorry za caps lock :d
@fxx Takže rozprávaš sa so psom, niektoré zvieratá považuješ za mysliace bytosti a popritom nadávaš vegánom a vegetariánom do chorých hláv. Trochu zvláštne, či nie?
ja mám pocit, že mi naše škrečky rozumejú, vždy sa tvária tak chápavo a inteligentne,, pričom škrečky u mojej sesternici vyzerajú akoby mali v hlave s prepáčením nasraté
Bývam skoro v lese...teda pri lese...ale tak napríklad včera popri mne išla líška asi 2 metre odo mňa a normálne sa na mňa pozerala a potom išla dalej...srnky sa ma neboja ani zajace možem ku nim prísť blízko.... ale doteraz som si to nevšímala srnky,zajace,líšky ,jelene...s timi normálne komunikujem...ale s vlkom sa mi to ešte nestalo....ani vidiny som nemávala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(jebnute nazory si nechajte pre seba)
2. Keď sa prichytíš pri tom, že sa rozprávaš s kvetom .
3. Keď sa prichytíš pri tom, že sleduješ, ako sa rozpráva pes s kvetom
podľa mňa z časti to môže byť možné, že ľudia dokážu komunikovať so zvieratami, no vzhľadom k mojej viere a najmä duchovnému presvedčeniu tomu veľmi neverím, i keď never say never :d ...OPíš PODROBNEJšIE Tú KOMUNIKáCIU, AK SA ti chce samozrejme :p ...sorry za caps lock :d