Ahojtee , mám 19 a vzhľadom vyzerám na 13 ročné dieťa ....nemaľujem sa lebo sa cítim pekná aj bez make up a ostatných malovatiek vaďí mi že keď vkročím do obchodu tak ma ľudia považuju za mladšiu ako 12-13 je tu niekto s podobnou skusenosťou
v autobuse hovorím jeden študentský. A on že študentský je 15+, dovtedy je detský, ale to neva, že veď rovnaká cena. Ja na to že mám 15 aj dobrých pár mesiacov. Taký záchvat smiechu dostal že som chvílu myslela že má infarkt ale aj sestra je taká detská, gény pff
Odkedy si farbím vlasy sa ma o už až tak netýka, ale tiež mi furt tipovali podstatne menej... už som pomaly končila SŠ a vyzerala som tak na siedmačku ZŠ
Holt, ja som útlučké žieňa a keď budem starnúť, stačí si zosvetliť vlasy a hneď budem mať o 20 rokov menej
Presne take baby sa mi najviac lubia - co vyzeraju mlado a ani sa nemaluju .... Ved to mas fajnove tak co chces ? Predstav si ze by si vyzerala na 25 a o 5 rokov na 30 ..... ja mam 22 a vyzeram na 17-18 , a nevadi mi to
keď sa nenamalujem vyzerám ako dosť mláďa. Ale ja chodím zmachlená a elegantná, tak sa to prebíja a vyzerám tuším na svoj vek. Správanie je každopádne už iná vec.
ja som mal opacny problem este v 23 odomna naposledy pytali obcanku ci mam 18 a nestretavam sa casto s takymi pripadmi skor opacne mlade vyzeraju starsie no ale fakt daj foto aby sme vedeli posudit a je super ze sa citis pekna bez mejkapu jeb na to len to skodi organizmu nic ine je to zbytocnost uplna nemal by to pouzivat nikto aj ked to pristane nikeomu ale aj tak je to hovadina
@wayne aby som si zväčšila objem pľúc (narýchlo vymyslený bullshit slúžiaci ako pokus o ospravedlnenie vlastnej závislosti) nevedela som sa dopátrať o čo ide s tmi srdiečkami, ale ak je to ešte aktuálne tak pridám
Veď to ti môže len lichotiť. Ja celoživotne trpím opačným problémom a sem tam je to trápne keď som s priateľom lebo on má 21 a ja 16 a vždy si myslia ze som staršia lebo on vyzerá tak na 17 zatiaľ čo ja cez 20 " to je potom trápne keď ide človek po meste so 6 ročnou sestrou a ľudia sa ho pýtajú že kedy ju mal a to ona tiež vyzerá na 10
Tiez som minule bol s holkou ktora vyizerala na 15 vraj mala 19 ale ruku do ohna by som za to nedal, bola vyobliekana ako stetka ale ani prsia, ani stehna, ani rit, nic zenske na nej nebolo, skoro jak 12ka pred pubertou.
ja sa tiez nemalujem a vkuse si odo mna pytaju obcianku, aj na svk aj v irsku, aj v aglicku, paneboze ja musim vyzerat na 16, a takto so mnou ide od 18, ked som zacal sam kupovat alkohol. Stale chodim kupovat pivo do toho isteho obchodu, tri rozne predavacky si pytali, jedna dvakrat. A priam ked som bol zarasteny, vtedy duplom po mne pytaju. Nechapem, ci su vsetci tak slepi.
to máš ešte dobre, ja mám 19, maľujem sa a podľa môjho vyzerám celkom na svoj vek a stále ked idem kúpiť niečo od 18 odo mňa pýtajú občiansky
ale to možno kvôli môjmu správaniu, napríklad ked si kúpim antistresového medvedíka a za celý deň ho nepustím z ruky by sa o mojom mentálnom veku dalo polemizovať
Myslím že takých dievčat je menej a menej. Tie dievčatá vlastne ženy sa maľujú ani nechcem povedať ako. Potom v 40 vyzerajú na 60. Odporúčam ti maľuj sa čo najmenej. Budeš vyzerať prirodzenejšie. A v budúcnosti dokonca mladšie čo bude veľmi dobré Závisí to aj od postavy
Tak ja mám tiež 19 a vyzerám tak asi na 14, aj keď fotka je stará 2 roky, ale aj tak. Cigarety ani alkohol nekupujem takže tu mi to môže byť jedno. Len s tými predsudkami. Tu už nejde len o dievčatá ale tak všeobecne ma berú za dieťa kým ma nepoznajú a ja mám v skutočnosti, práve naopak skôr starších kamarátov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Holt, ja som útlučké žieňa a keď budem starnúť, stačí si zosvetliť vlasy a hneď budem mať o 20 rokov menej
ale to možno kvôli môjmu správaniu, napríklad ked si kúpim antistresového medvedíka a za celý deň ho nepustím z ruky by sa o mojom mentálnom veku dalo polemizovať