Takže ja fakt neviem, ale asi to čo sa zo mňa stalo bude tým dospievaním alebo čo, ale ja taká nechcem byť. Nechce sa mi učiť, upratovať... som podráždená... a viem, že toto vyznie choro, ale som normálne závislá na vytláčaní vyrážok na tvári...naozj závi
pred niekoľkými rokmi som bol hanblivý a tiež som si vytláčal vyrážky z tváre pripadalo mi to ako keby som to nebol ani ja ale časom sa dostavila nová škola nový spolužiaci a proste som sa zmenil časom vieš nedá sa zmeniť z minúty na minútu ale treba na to čas a neboj neostaneš taká lebo každý sa pozdejšie zmení - ber to ako dočasnú nevoľnosť
Vyznie to necitlivo ale nefňukaj za hovadiny. Pochlap sa omg. Nevieš si vykryť život? Keď sa začneš báť samej seba a ozaj sa nespoznávať po svojich činoch, vtedy bude miesto na paniku
je to normálne, všetci si tým prešli alebo prejdú a drvivú väčšinu to postupom času naozaj prejde... zmier sa s tým, že sa meníš, ale nemusíš sa vzdávať starých zvykov z detstva... ja napríklad ešte stále spávam s veľkým psom, ktorého som, dostala, keď som mala tri... neboj, bude to dobré, len musíš počkať...
lool ... stara dobra puberta to prejde hadky s rodicmi su normalne, zmeny spravania tiez, nizke sebavedomie asi tez, vela mojich kamosiek aj ja sme boli v tom stave ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aj ja mám občas také stavy, že ani neviem z čoho ale mám zlú náladu odrazu
on prejde
vytlacat si vyrazky ta prestane bavit, odvravanie sa stane viac menej normalny sposob komunikacie a lenivost je super vec!!!