takze mam kamosa ktory sa vyspal s babou ineho kamosa pod vplivom alkoholu za normalnich okolnosti by ma to niako velmi nevzrusovalo keby som sa dielom nahody do toho nezaplietol tiez a moj problem je nasledovny: bud splnim slovo kamosovi cislo 1 ze to
Ja by som rozhodne zatlačila na tú babu,ved v podstate je to jej problem anie tvoj .Ona sa vyspala s kamosom 1 a chodi s kamosom 2 ak som to spravne pochopila tak je to jednoduche povedz jej nech sa prizna alebo nech im povie aby ta do toho nezatahovali a hotovo.
Jes, vyriest to cez tu zensku a pouzi ju ako ochranny stit! Vyhovoris sa na nu ze ona to secko sposobila a mas... Ale najprv sa ju pokus prinutit nech to vyriesi ona...
no ja si myslím že by si to mali vyriešiť oni traja. Ak ma ta holka žalúdok na to aby aj naďalej chodila s tým chalanom bez toho aby mu povedala ze ju obrábal aj niekto iný....no neviem neviem.
v podstate mate pravdu lenze ja sa bojim ze tym ze vyhladam tu babu sa do toho namocim este viac a kamos cislo 2 by to mohol brat ako koonspirovanie za jeho chrbtom... opiti boli obaja ...
ak kamosovi cislo 1 nepoviem pravdu bude to brat ako podraz (zatial nevie ze bol samotny sex len tusi ze sa nieco stalo...) a ak mu to poviem bude to podraz voci kamosovi cislo 2 ach jaj tu teraz podla mna nejde o to co je spravne lebo mna sa ten samotny akt vecera ktory nastal netyka tu teraz ide o niaku dobru strategiu ako sa nepohadat ani s jednim...
musíš si vybrať ..ikeď podla mna by si mu to mal povedať..
ked na teba kam 2 pojde s rečičkami že jak sa v tebe sklamal tak mu ukáž zrkadlo a povec že ten v zrkadle ho sklamal ešte viac..daj mu kázen že ty nie si jeho matka že mu budeš žehlit problemy a že on s nou chrapal nie ty..jeho biznis,jeho rozbitá držka..
Kamoš č. 1 nie je kamoš, pretože by ťa o niečo také nežiadal. A vôbec by nepoužil vaše priateľstvo na to, aby ťa "umlčal". Sám sa do toho dostal, sám nech sa z toho vytiahne. Kamoš č. 2 by si síce zaslúžil vedieť pravdu, ale ten, kto by mu ju mal povedať nie si ty, ale jeho priateľka. Tá nech si spytuje svedomie. Jednoducho, ak to je možné, tak sa od toho dištancuj. Jednoducho nech ťa do svojich problémov neťahajú.
povedz kamosovi, ktory chodi s tou babou, ze co je ta jeho baba zac... ved nech vie... nechas kamosa chodit s babou, kera ho podvadza? myslim ze uz len to by bol podraz
Povedz tomu kamošovi nech sa spýta svojej baby ako to bolo, a že chce úprimnú odpoveď. a nech jej naznačuje že niečo viem možno alebo nejak tak, proste nech sa jej spýta a ona nech povie pravdu
Gomez ma pravdu..Povedz prvemu nech ide za druhym a vsetko mu povie...cim dlhsie nebudes nic robit tym viac si oboch rozhnevas..leeeebo prvy si moze mysliet ze si mu slubil ze nic nepovies a moze brat to ze ho nutis povedat to ako podraz.a druhy sa ta zas pytal ci sa nieco stalo a ty si mu nic nepovedal tak sa ma tiez dovod sa hnevat!!! tak to skus co najskor vyriesit..druhemu povedz ze vies co sa stalo ale mal by mu to povedat niekto iny a prvemu povedz nech to povie
takze problem vyrieseny a teraz taky mali testik na IQ uzivatelov birdz ak sem aspon 3 ludia napisu tak sem napisem ako som ho vyriesil aspon sa konecne dozvieme ci sa vam raci mrknut aj do tem ktore sa nezobrazuju mezdi prvimi 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ked na teba kam 2 pojde s rečičkami že jak sa v tebe sklamal tak mu ukáž zrkadlo a povec že ten v zrkadle ho sklamal ešte viac..daj mu kázen že ty nie si jeho matka že mu budeš žehlit problemy a že on s nou chrapal nie ty..jeho biznis,jeho rozbitá držka..