@mm47 takže aj keby bola kofola úplný sajrajt a cola zdravý nápoj dal by si si ju radšej len pre to že colu robia amíci?? zaujímavý názor =D
ale pozor nie všetci od nich sú namyslení a to že sú od malička tlačení ka patriotizmu nemôžeme brať ako namyslenosť
inak ale kofola!! kola je grc pepsi len slabý konkurent a šofokolu moc nepijem. skús si naliť do pohárov, premiešaj ich a potom ochutnávaj. rozdiel pocítiš okamžite =D
coca cola je original..pepsi ma podla mna hrozne vela bubliniek..kofola je hnus,lebo je to len nejaka napodobenina coca-coly a sofokola je len ovocna napodobenina kofoly...to bje moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
v zlozeni a v chuti
ja sa zamýšľam, ako vôbec niekto môže piť kolu... bez rumu!!! ?!??!??
coca cola - originál
pepsi cola - sladšia
kofola - horká a menej bublinková
šofokola - chutí viac ovocne ako kofola
sú rozdiely aj v použitom cukre a sladidlách v light verziách ale to tu nebudem rozoberať
Inak kofola je uz aj so steviou co z nej spravi ovela menej zavadnu pre organizmus ako Cola.
a inak u mňa v súboji Kofola vs. Coca Cola vyhráva jednoznačne Coca Cola..Kofolu fakt nemusím...a všetci ma kvôli tomu považujú za socku
a,kofola!ftw!
ale pozor nie všetci od nich sú namyslení a to že sú od malička tlačení ka patriotizmu nemôžeme brať ako namyslenosť
inak ale kofola!! kola je grc pepsi len slabý konkurent a šofokolu moc nepijem. skús si naliť do pohárov, premiešaj ich a potom ochutnávaj. rozdiel pocítiš okamžite =D
a ako som vravel uz predtym , ta nova so steviou je ako BIO potravina oproti Cole.
To druhe uz je tema do ineho fora