Cele dni placem lebo som dost dobra kazdemu by som dala ajto posledne sama nemam dost penazi pritom kazdemu poziciavam apotom to neuvidim teraz som "kamoske" pozicala svoj stary mobil lebo jej sa pokazil aten moj uz nevidim mesiace ani neuvidim.co robit?
skus sa vzdy samej seba predtym ako pre niekoho spravis laskavost spytat, ci tym sebe neprihorsis. ja tiez vzdy ked viem pomozem, ale vramci moznosti a nie tak aby som to robila na svoj ukor. to nie je, ze si prehnane dobra, to je proste hlupost no.
spamatuj sa a ži normálnym životom, to, že chceš byť obetavá, môže niekto po čase aj zneužívať, mala by si sa naučiť rozlišovať, komu pomôcť a komu odmietnuť pomoc...
takto sa prereveš akurátne do blázinca a pod most....
nemáš byť hlúpa
to ako vážne sú v tomto debilnom svete ešte takýto dobrí ľudia?
1. začni si sama seba vážiť a mať rada
2. kašli na druhych ludi a mysli VŹDY! najprv na seba
3. pomáhaj iným ale len v rámci medziam tak, aby tebe vždy ostalo
4. prinúť ľudí, aby ti vracali to, čo si vzali
5. ked su retardovani, tak sa s nimi prestaň baviť
@torpedo08
lebo si rozdával a tebe zostali prachy len na podradne čučo, to to ma spoločne, teraz každy na teba serie a ty si koliva ním ničíš zdravie....
@marcello111 aha no je pravda ze za tie prachy co som "pozical" by sa nejaky ten piatok dalo pit aj nieco lepsie ale tak zas neboli to miliony okolo 100 eur som tak dal trom kokotom
Aj ja som taká naivná, každému pomôžem a potom padnem na hubu, pretože si uvedomím akí sú niektorí podlé svine. Moja neustália naivnosť, že dobrí ľudi ešte existujú má akurát tak dovedie k trápeniu a sklamaniu. Buď svina! Velakrát mi to povedali, že mám byť hnusná, a ja vždy som si povedala, ale veď nemôžem byť na každého hnusná, veď nebudem mať kamáratov a s každým sa pohádam... No lenže keď je niekto primitívny bez štipky sebareflexie, jednoducho sa na nich vyser.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
takto sa prereveš akurátne do blázinca a pod most....
štoplík, štoplík, nepi aspoň to čučo, je to jed, kúp si kvalitne víno, menej síce, ale zachrániš si zdravie...
zacni tam
to ako vážne sú v tomto debilnom svete ešte takýto dobrí ľudia?
1. začni si sama seba vážiť a mať rada
2. kašli na druhych ludi a mysli VŹDY! najprv na seba
3. pomáhaj iným ale len v rámci medziam tak, aby tebe vždy ostalo
4. prinúť ľudí, aby ti vracali to, čo si vzali
5. ked su retardovani, tak sa s nimi prestaň baviť
lebo si rozdával a tebe zostali prachy len na podradne čučo, to to ma spoločne, teraz každy na teba serie a ty si koliva ním ničíš zdravie....