Ja som dostala jednotku z angliny jednotku z matiky a aj z chémie jednotku(zázrak) a potom ešte jednotku z etiky a z hudobnej. jeje dnes som mala dobrý deň.
Plus učka povedala že mám také znalosti z aplikovanej informatiky, že celé osnovy z tohto ročníka už viem, takže sa s ňou možno bude dať dohodnúť aby som v pondelok chodil na druhú hodinu (je to dvojhodinovka a začíname nultou). To je viac než všetky známky sveta!
úbohú jednotku z words, nehovorím o vyhováraní sa na chorobu, tragickú fyziku, ešte smutnejšiu nemčinu a zajtrajšom plánovaní sa opäť vymotať z dvoch predmetov..
áno veru , aj ja som v 12 tich nosila 4-5 jednotiek denne .. len tak ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale inak sa vazne dobre ucim, mam same 1ky a 2ky
3642a1.jpg" target="_blank"> 3642a1.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
A teraz diskutujte ! disappointed:rofl)
A zistenie, že už teraz prepadám z matiky
Plus učka povedala že mám také znalosti z aplikovanej informatiky, že celé osnovy z tohto ročníka už viem, takže sa s ňou možno bude dať dohodnúť aby som v pondelok chodil na druhú hodinu (je to dvojhodinovka a začíname nultou). To je viac než všetky známky sveta!
Zu dem Thema, 5 z nemčiny
nemcina 4
áno veru , aj ja som v 12 tich nosila 4-5 jednotiek denne .. len tak ďalej