moja kamoška tam bývala tri roky na prerobenej časti a bolo to úplne krásne.. a tie ostatné.. no
tak ale jeden semester mala "normálnu" izbu, keď sa prisťahovala, všetko vydezinfikovala, doniesla si závesy a všelijaké také hovadinky a nebyť tých škaredých skríň, bola by to super izba
a keď sa jej nepáčil spoločný záchod, chytila nejaký domestos a pekne si to pre seba vyčistila.. je to najlacnejší intrák, musíš sa na to pozerať tak..
@kajaa ja budem na átriákoch, a tiez spolocná hygiena... no, trosku sa bojim, lebo nemám rada, ked moju intímnú sféru ostatní "vyrusujú". ale to je dobré, ze budem v trojlozkovom izbe, a jedna spolubyvajuca bude moja priatelka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Či žiadalo by sa 4 hviezdičky a bazén? Zvykneš si.
ale práve som si pozrela nejaké vidá a obrázky...to akože hygiena nič nemá proti alebo čo?
tak ale jeden semester mala "normálnu" izbu, keď sa prisťahovala, všetko vydezinfikovala, doniesla si závesy a všelijaké také hovadinky a nebyť tých škaredých skríň, bola by to super izba
a keď sa jej nepáčil spoločný záchod, chytila nejaký domestos a pekne si to pre seba vyčistila.. je to najlacnejší intrák, musíš sa na to pozerať tak..
tiež mám a taktiež 4 posteľová dopadli sme .. aká si fakulta?