raz ma dobila nejaká stokilová čierna kurva, fakt som nevedela za čo to bolo ževraj som prezváňala jej chalanovi... síce som v tom čase nemala ani mobil... čo už no...
Ako 14 ročné chlapčiská sme jednej sleprčinke preložili malého malocha medzi dva stlpy a nemohla s ním odísť, s poza rohu sme čumeli čo bude, a keď ju už určite noha bolela čo tak kopala do kolesa, tak sme jej ho dali naspäť, pre istotu nás, asi jej to došlo, tresla kabelkou po chrbte...........filip
nechapem zmysel vsetkych bitiek (ano,hlavne muzske pohlavie ).. uz niekolkokrat som dohovarala aj neznamym ludom.. nedavno kamarat len tak z nicoho nic dostal flasou po hlave nadhera.. kazdy piatok sa v nasom meste niekto bije,co by nie ale tak na silvestra som skoro rozplakala chalana,ktoremu som dohovarala na to nezabudnem asi nikdy
Viac krat som bol minuly rok napadnuty a mozem len hadat odkial to islo. Vdaka kurzu sebaobrany sa mi ale vzdy podarilo zlozit dotycneho na zem a rychlo utiect.
Ja mám v jednom kuse niake problémy a na azete mi furt chodia rp-čky typu : počkaj v škole, niekde si ťa počkám a zmastím ťa zvyčajne sa nad tým zasmejem.. Nechápem prečo mi to ľudia robia ale minule mi p*čovala jedna stokilová baba a splietala sprostosti ani som nevedela začo to bolo.. KKs a zistila som že jedna baba píše z nicku v mojom mene kktiny.. Tak nakoniec bola ona tá ktorá schitala cez face...
Mno, ja som išiel zo školy a vlak..Nastúpil som.. Višiel som dnu.. prechádzam vagónom,treskol som dvermi,ale pokračoval som ďalej..Nakoniec som si sadol v poslednom vagóne na sedačku..
Zachvíľu ku mne prišiel nejaký debil a dal mi facku, za to, že som buchol tými dvermi a on tam mal kočík s miminkom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zachvíľu ku mne prišiel nejaký debil a dal mi facku, za to, že som buchol tými dvermi a on tam mal kočík s miminkom..