Dostane sa ešte niekedy Liverpool do Ligy Majstrov?
Ako iste viete, Liverpool je najúspešnejším anglickým fc, ktorý vyhral LM 5x. Je tak celkovo 3. najúspešnejší klub tejto súťaže. Avšak v posledných rokoch zaznamenáva pokles, a má problémy sa do nej vôbec dostať. Čo si o tom myslíte?
Určite sa dostanú, veď sa predsa neprepadávajú ako Leeds do nižšej súťaže (ach)
Liverpool má podľa mňa jednu z najlepších kombinácií obrana + brankár v celej premier league a v zálohe by bolo treba nahradiť Kuyta špičkovým (mladým) krídelníkom ako napr. Hazard , plus nájsť kvalitného stredového záložníka k Gerrardovi. takisto by mali asi viac stavať Bellamyho, aj keď je už starý (ale má formu).
Premier league je hlavne o dobrom začiatku, vyhráte pár zápasov na úvod, získate sebavedomie a potom sa musíte udržať do top 4 Vždy niekomu z veľkých tímov nevýjde úvod a vypadne z boja o titul a potom treba odrovnať ostatných
Arsenal má nestabilnú výkonnosť a Tottenham tiež nebude v súčasnej konkurencií v top 4 pravidelne. Chelsea musí prestavať káder, takže to je ideálna príležitosť pre Liverpool. Navyše Sir Alex nie je Lenin a nebude navždy trénovať MU
@flysser to by som aj ja rad vedel ale vyzera to tak ze budeme radi ked sa dostane do EL o LM sa da len snivat v tejto sezone ... no dufam ze na buducu sezonu sa tam dostane zas nemozeme to brat tak ze Liverpool je uz odpisany na dobro ... ale co ma sere ze od kedy tam je Skrtel od vtedy sa im dari cim dalej menej , tym nechcem povedat ze za to moze on to urcite nie prave naopak Skrtel je skvely hrac ... tym chcem len povedat ze slovaci nemozu mat stastie v europskych sutaziach asi nikdy
@13 asi nie. Skrtel tam hra vyborne ale prave to je ten dvovod preco by sme si mali robit starosti. Spomenme si na finale Curling Cup-u. Ved to uz je ake zle ked Skrtel ako obranca musi strielat goly. Ale zase tych par krat co som ich videl hrat sa mi zda ze hraju celkom dobre, ale nemaju moc stastia. Ved aj ked hraju s anglickymi gigantmi tak prehraju len tesne. Snad sa to zlepsi v dalsej sezone, v tejto maju uz EL zaistenu kvoli vyhre v Curling Cup-e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to možné, ale nevie sa to.
Vrcholový futbal je fakt len a len o peniazoch......
v LM ma viac titulov liverpool...
no a na LM momentalne vykonnostne ma len problem je ten ,ze konkurencia v premier league je silnejsia.
Akých hráčov si kúpiš, taký máš výsledok
Oni sa už nepotrebujú zlepšovať, sú najlepší.
Len sa udržovať v kondícii.
Liverpool má podľa mňa jednu z najlepších kombinácií obrana + brankár v celej premier league a v zálohe by bolo treba nahradiť Kuyta špičkovým (mladým) krídelníkom ako napr. Hazard , plus nájsť kvalitného stredového záložníka k Gerrardovi. takisto by mali asi viac stavať Bellamyho, aj keď je už starý (ale má formu).
Premier league je hlavne o dobrom začiatku, vyhráte pár zápasov na úvod, získate sebavedomie a potom sa musíte udržať do top 4 Vždy niekomu z veľkých tímov nevýjde úvod a vypadne z boja o titul a potom treba odrovnať ostatných
Arsenal má nestabilnú výkonnosť a Tottenham tiež nebude v súčasnej konkurencií v top 4 pravidelne. Chelsea musí prestavať káder, takže to je ideálna príležitosť pre Liverpool. Navyše Sir Alex nie je Lenin a nebude navždy trénovať MU