..jaa by som mala dostavat pravidelne ..aléé foter na to vždy zabudnéé a ptm mi dáá za celýý mesiac ...on to vlastne ani nepočííta ..aa niekedy pripočíítam tak týýždeň dva ..aa on sa iba pozrie ...žee nejak vela ne?
kedysi som robil, tak som od našich nepotreboval ani floka, ale teraz mám free od roboty, tak dostávam 5litrov na mesiac ale zas privat, jedlo and so on.. vreckové to nie su
nom už nedostávam..od tohto roku..čo ja viem,asi rodičov nebaví prechod na ojro ale nie,teraz musím strašne šetriť a podobne..predtým som dostávala 2€ na týždeň..
doma som dostaval vreckove, no teraz mam stipko, tak nedostavam a uz som mal aj peknu sumu nasporenu a nechal si ju doma, no neviem, co sa s nou stalo, sa musim opytat
Nedostávam vreckové vo forme každý mesiac istá suma, u nás to funguje tak že:
1.vypýtam peniaze (nenápadne, slušne)
2.pýtaný začne nesmierne frflať
3.vypočujem si jeho monológ a svojej nezodpovednosti voči peniazom
4.dostanem paniaze
5.nezabudnem pekne poďakovať, lebo o pár dní som späť
Ale zas je pravda, že niekedy ich chytí taká nálada a len tak z ničoho nič mi dajú peniaze, takže s financiami ja nemám problém (zväčša)
kedysi som sice dostavala vreckove ale nepacilo sa mi to lebo mi dali na mesiac len urcitu ciastku...a teraz mi daju vetsiu ciastku ked to spocitam lebo mi prispievaju skoro na vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked potrebujem tak mi mama da,alebo si aj ja zarobim nieco
ale mama mi vzdy da
no ved na to mas
1.vypýtam peniaze (nenápadne, slušne)
2.pýtaný začne nesmierne frflať
3.vypočujem si jeho monológ a svojej nezodpovednosti voči peniazom
4.dostanem paniaze
5.nezabudnem pekne poďakovať, lebo o pár dní som späť
Ale zas je pravda, že niekedy ich chytí taká nálada a len tak z ničoho nič mi dajú peniaze, takže s financiami ja nemám problém (zväčša)