a kedysi mi dávala mama vždy čokoládu alebo tak, proste symbolicky, aj keď som mala štvorku to neriešila, sú to moje známky.. ale teraz posledné roky som nedostala nič už tuším, to posledné som ani neukazovala _
Ale inac, hentake podobne financne zuctovanie so znamkami som mala na zakladke isty cas. Ibaze to nebolo, ze za trojku a horsie nic - za trojku a horsie som musela vracat peniaze! Ale velmi dlho to nevydrzalo - prilis skoro som sa zadlzila ..
Potľapkanie po chrbte, úsmev a slová :"Gratulujem. Som na teba hrdá." A po dlhšej odlmke: "Mohlo by to byť nabudúci rok lepšie čo myslíš?" Nesťažujem si. Takto mi to vyhovuje a núti ma to stále na sebe makať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a kedysi mi dávala mama vždy čokoládu alebo tak, proste symbolicky, aj keď som mala štvorku to neriešila, sú to moje známky.. ale teraz posledné roky som nedostala nič už tuším, to posledné som ani neukazovala _
zarabat si musim na seba sam.. ciastocne..
a potom z toho zdesenia radšej uvalia aj sebe