hmmm nemozem povedat ze by ma to bavilo ani nebavilo lebo som este na ziadnych dostihoch nebol a nepodaval som stavky, ale zaujimave to moze byt...ale asi iba fakt keby som nemal nic ine na praci..
aaa inak este k tym dostihom -tak k tomu nemam moc dobry vztah bo kedysi daaavno siel v tv taky film a tam dostihoveho kona chceli utratit ze si nohu zlomil a nakoniec skoncil u hnusne americkej rodiny na farme..zly osud..
tento rok mi koník vyhral Slovenské derby ,proste dostihy mam rada,ale len vtedy ked to bavi aj kone....Innovatora (moj konik) toho to bavi,sam si dostihy pyta...ale niektore kone ani nie a zato ze nemoze behat,hned nemusi ist nekam na maso alebo tak...to ma na tom vazne odpudzuje,jaky su niketori majitelia dostihovych koni....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(sorry za offtopic)
hmmm nemozem povedat ze by ma to bavilo ani nebavilo lebo som este na ziadnych dostihoch nebol a nepodaval som stavky, ale zaujimave to moze byt...ale asi iba fakt keby som nemal nic ine na praci..
a potom su tvoje veci v kartonovom baliku u exekutora