Ahojte dobri ludia chcem vas poprosit o vyplnenie dotaznika k mojej DP. Su tam aj obrazky ktore vam priblizia problematiku otazok. » www.vizualizacky.sk/dotaznik/...
...a dotaznik mozete posunut aj dalej znamym, rodine, kamosom...
@vsetkynikyobsadenedoboha Pozerám ako pravidelne tie domy v jednej relácii na Spectrum/Discovery sťahujú (dokonca aj cez jazerá trajektami) kedy a kde si Amíci zmyslia. Je to celkom zábava.
Jedná otázka. Ako to stojí? Je to stabilné, ma to nejaké základy/základovú dosku?
mňa by hlavne zaujímalo ako je to pospajané dokopy
či sú v tých medzerách nejaké dilatačné lišty alebo sa to len surovo vyspraví nejakým tmelom/maltov/sádrou/akrylom/ a neviem čím ešte
z čoho sú v tom urobené priečky (sádrokartón atď)
a úplne najviac ma zaujíma že ak si kúpim taký dom či je tam už urobené kúrenie a elektrika alebo ho budem musieť ešte rozmrdať...
ako chatu by som to bral ale keby si mám kúpiť dom tak radšej by som sa obzeral po nedokončenej novostavbe alebo kúpiť nejaký starší dom za pár šupov a prerobiť ho ...pretože si to viem prerobiť sám a platil by som iba za meteriál a cigánom na cigarety a víno by som dával keby mi treba kopať a betónovať
@peculiar dakujem ( : na to boli tie obrazky s kratuckymi vetami nalavo ale je to vporiadku id aj o nazor laickej verejnosti teda predovsetkym
@purpledrug666 dakujem ...este nezabehnute u nas..preto taka DP
@fixa dakujem. ano aj ja som videl zopar casti, no nie su to vsetky domy vystavane z modulo. vela z nich je starych kolonialnych zrekonstruovanych kde majitelia to presuvaju pretoze je ich to srdcova/spomiankova zalezitost. mnohe z modulovych stavieb sa daju rozobrat na jednotlive moduly a tak preniest....
@flussica dakujem. na TUKE stavebna fak. ( : @cabicabi diky @colt1911 konstrukcne detaily neriesim aj ked mohol by som si to najst mozno . najskor maju nejake urcene body uz v projekcii kde musia byt ukotvene moduly navzajom
rozhodne sa s kurenim a ziadnymi rozvodmi nebudes musiet srat...vsetky rozvody su naprojektvane tak aby ich bolo mozne uz vo vyrobnej hale instalovat a pri spajani modulov prepojit aj rozvody a rovno ich zakryt.
tak to hej zalezii od preferencii ....ale kazdopadne sa tymto sposobom setria peniaze aj kvoli casu ktori je kratsi co sa tyka realizacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale odpovedi stale malo
ale vyplnila som
Jedná otázka. Ako to stojí? Je to stabilné, ma to nejaké základy/základovú dosku?
či sú v tých medzerách nejaké dilatačné lišty alebo sa to len surovo vyspraví nejakým tmelom/maltov/sádrou/akrylom/ a neviem čím ešte
z čoho sú v tom urobené priečky (sádrokartón atď)
a úplne najviac ma zaujíma že ak si kúpim taký dom či je tam už urobené kúrenie a elektrika alebo ho budem musieť ešte rozmrdať...
ako chatu by som to bral ale keby si mám kúpiť dom tak radšej by som sa obzeral po nedokončenej novostavbe alebo kúpiť nejaký starší dom za pár šupov a prerobiť ho ...pretože si to viem prerobiť sám a platil by som iba za meteriál a cigánom na cigarety a víno by som dával keby mi treba kopať a betónovať
@purpledrug666 dakujem ...este nezabehnute u nas..preto taka DP
@fixa dakujem. ano aj ja som videl zopar casti, no nie su to vsetky domy vystavane z modulo. vela z nich je starych kolonialnych zrekonstruovanych kde majitelia to presuvaju pretoze je ich to srdcova/spomiankova zalezitost. mnohe z modulovych stavieb sa daju rozobrat na jednotlive moduly a tak preniest....
@flussica dakujem. na TUKE stavebna fak. ( :
@cabicabi diky
@colt1911 konstrukcne detaily neriesim aj ked mohol by som si to najst mozno . najskor maju nejake urcene body uz v projekcii kde musia byt ukotvene moduly navzajom
rozhodne sa s kurenim a ziadnymi rozvodmi nebudes musiet srat...vsetky rozvody su naprojektvane tak aby ich bolo mozne uz vo vyrobnej hale instalovat a pri spajani modulov prepojit aj rozvody a rovno ich zakryt.
tak to hej zalezii od preferencii ....ale kazdopadne sa tymto sposobom setria peniaze aj kvoli casu ktori je kratsi co sa tyka realizacie