Dotazník pre mladých (13-25) - prosím pomôžte (psychológia)
Ahojte,
v mene mojej kamarátky vás prosím o vyplnenie dotazníka, jeho vyplnenie bude trvať približne 20 minút. Potrebuje pozbierať údaje v rámci rigoróznej práce, ktorú píše.
och ludia, povedala mi, že zrazu pribudlo 120 odpovedi! ste super viem ze je to dlhe, viem ze su tam aj koniny, ale niekedy to bez toho nejde a skvele ked sa niekto aj musel nad sebou zamysliet
@fleur1301 - je tam predsa možnosť iné, ak už pracuješ
@endorphin - prezrad kde si nasiel najvacsie chyby, kludne do spravy, lebo vsetko co je v dotazniku pouzite je validne, reliabilne a meria to co potrebuje.
Dakujem vam krasne! a ked mozete tak poslite link ludom, co by sa teoreticky nad sebou chceli zamysliet, alebo ich mate radi (ak je to podla vas zaujimave) alebo ich nemate radi (ak je to "dlhe, nudne, zle" )
ja neznasam na dotaznikoch k vyskumom, ze nikdy uz ucastnikov spatne nekonaktuju, ze k akemu zaveru sa prislo, ved preto je to asi anonymne...ale idem do toho. juj keby sa to tak dalo nejako anonymne naspat dostat k vysledkom, ze by som aspon ja vedela, aky to ma onen nazov a kedy priblizne to mozem hladat...
@sapphirizing ak ma niekto zaujem, moze napisat na adresu ktora je uvedena v hlavicke dotaznika a po spracovani vysledkov ich posle na adresu. Vsetko je tam uvedene - treba len citat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
B. Získanie dobrej práce závisí najmä na tom, či je človek v správnom čase na správnom mieste.
prečo sa tu hovorí o dvoch rozličných veciach, to sa nedá porovnávať :´(
bolo to dlhé, ale mám pocit, že aj dosť obohacujúce, lebo som bola nútená sa nad sebou opäť zamyslieť (
ale inak, tvoja kamarátka má môj obdiv...
@fleur1301 - je tam predsa možnosť iné, ak už pracuješ
@endorphin - prezrad kde si nasiel najvacsie chyby, kludne do spravy, lebo vsetko co je v dotazniku pouzite je validne, reliabilne a meria to co potrebuje.
Dakujem vam krasne! a ked mozete tak poslite link ludom, co by sa teoreticky nad sebou chceli zamysliet, alebo ich mate radi (ak je to podla vas zaujimave) alebo ich nemate radi (ak je to "dlhe, nudne, zle" )