Ide o techniku kde sa tieňuje pomocou bodiek.. som tým uplne očarena a hlavne jednym poliakom jeho navrhy su proste top a moja otazka znie ci poznáte nejakého dobrého tattoera, najlepšie z okolia NR,ale aj ak mimo tak nevadí.. čo sa venuje aj tejto tec
nie neni su tam iba bodky aj ciarky ale celkovo tento štýl sa im pači a ja ho chcem !
su to Katowice, to je dokonca blizsie ako Praha kde bude teraz hostovať len už má plné všetko... len problem je že ja by som tam aj šla ale idú tam blbo spoje,a sama by som sa stratila..:/
no ak to ozaj chceš tak nebude myslím problém počkať kým zas bude niekde bližšie a nahlásiť sa lebo ak si to videla len teraz alebo nedávno a chceš si dačo také dať na celý život je dosť pičovina podľa mňa
nevidela som to len teraz , bol v Prahe uz zaciatkom novembra odvtedy ho sledujem dost intenzivne lenze blizsie ako v Prahe nebude.. a to zas bude pekne za dlho..:/
je to skoro 400km a etelnair a h8u ja som tiez toho nazoru ze ked niečo cely zivot tak nezalezi na cene ale kvalitke, no moj priatel uzasny ma prehovara nech si nájdem niekoho tu... keby je aspon ochotny so mnou ist ale nie! v ramci vyletu
skusala som nanho doteraz zenske zbrane a nefunguju ze načo by tam so mnou siel co by tam robil no nič asi to bude dalsia zivotna skuška ísť sama vlakmi prestupmi a nestratiť sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
su to Katowice, to je dokonca blizsie ako Praha kde bude teraz hostovať len už má plné všetko... len problem je že ja by som tam aj šla ale idú tam blbo spoje,a sama by som sa stratila..:/