Na ktorej časti svojho tela neznesiete dotyk od druhej osoby?A prečo?
Ja neznášam ak sa niekto dotýka môjho krku mám pocit,že sa dusím a nemôžem sa nadýchnuť.Mate aj vy nejaké takéto časti tela kde je vám nepríjemné ak sa vás niekto dotýka?
Ja nenávidím dotyky od cudzích ľudí. Ide ma vnútorne vyebať keď sa ma dotkne cudzí človek v MHD.
Od partnera mi nevadia dotyky nikde. A krčok to je ňom, ňom!
Chodidlá, neznášam chodidlá. Na sebe, na nikom Je to úplne neopodstatnené, ale ešte aj ja sa mám problém dotknúť vlastnej nohy, keď si ich umývam Je mi to vrcholne nepríjemné, keď sa mi niekto čo i len priblíži s rukou k nohám. Brrr
Ja neznasam ked ma niekto zozadu objime. Taka ta klasika okolo pasa. Alebo pusa na krk a zozadu ked sa dotycny priblizi. Minule som sa uz vyjadrila, ze normalne budem kopat a je mi akoze jedno kto to bude, proste chcem mat prehlad o tom, co sa kto chysta spravit
nemám rád všeobecne dotyky ak sa nejedná vyslovene o partnerku alebo mne najbližšieho človeka, intímne blízkeho alebo človeka ktorému doslova dovolím dotýkať sa ma .. no a takémuto človeku dovolím dotýkať sa ma (v podstate hocikde - asi okrem zadku, to je pre mňa fakt také osobné miesto a max to hladenie mi príde ok) okrem toho nič také
ja som vysoko kontaktna osoba, od ludi, co mam rada, mi prekaza maloco, a od vyvolenej polovicky asi nic
ale teda od ludi, s ktorymi nespavam a nemienim, neoblubujem dotykanie sa krku alebo medzi lopatkami, lebo som tam extremne citliva a je to z mojho pohladu celkom intimny akt
neznasam kadernictva, lebo niekto cudzi + moj krk = pulz 189 a nedobrovolny lady boner
a nos mi nikto kurva nechytajte, bud ho mam hnusne mastny alebo dokladne namalovany, aby nebol hnusne mastny
cudzí ľudia- vadia mi všetky dotyky VEĽMI
kamaráti - vadia mi všetky dotyky
rodina - neprístupné sú: tvár, vlasy, krk, zadok, medzinožie , brucho, dlane.. možno som dačo zabudla
pár naozaj meganajbližších priateľov - vadia mi intímne partie
partner- nevadí mi nič, ale momentálne ho nemám takže možno už začalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Od partnera mi nevadia dotyky nikde. A krčok to je ňom, ňom!
Ale inak celkovo som spokojnejšia, keď sa má ľudia nedotýkajú.
Ale OKA sa mi nemôže dotknúť ani on. Inak fakt neviem
Alebo take pohladkanie po fejci..
Pripadam si vtedy ako dievcatko
Samozrejme od ludi co mam rada
ale teda od ludi, s ktorymi nespavam a nemienim, neoblubujem dotykanie sa krku alebo medzi lopatkami, lebo som tam extremne citliva a je to z mojho pohladu celkom intimny akt
neznasam kadernictva, lebo niekto cudzi + moj krk = pulz 189 a nedobrovolny lady boner
a nos mi nikto kurva nechytajte, bud ho mam hnusne mastny alebo dokladne namalovany, aby nebol hnusne mastny
kamaráti - vadia mi všetky dotyky
rodina - neprístupné sú: tvár, vlasy, krk, zadok, medzinožie , brucho, dlane.. možno som dačo zabudla
pár naozaj meganajbližších priateľov - vadia mi intímne partie
partner- nevadí mi nič, ale momentálne ho nemám takže možno už začalo
Ale všeobecne nemusím dotyky na tvári.