Nie. Pretoze mi to pride ako zbytocnost, pretoze telefon mam na sms a telefonaty... a navyse ma serie ako idem do krcmy a prve co vsetci moji kamarati disponujuci tymto "zazrakom" je ze si poznacia kde prave su, aby sa prezentovali pred celou socialnou sietou.
Ja mám nokiu C3-01, je dotyková, ale s tlačítkami, keďže ma vrcholne otravuje písať smsky na dotykovom mobile. A keďže mobil používam hlavne na volanie a smskovanie tak mi je úlne klasický dotykový akurát tak nanič
@ladylolita spolocne? nic jedno je socialna siet a druhe kus elektroniky len mi pride ze funkcia telefonovania je pri vsetkych tychto telefonoch utlacana na ukor ostatnych aplikacii a veci ktore nie su v telefone potrebne. Ale je to moj mozno zastarany nazor.
@luc.ka ale iba ak niekam pojdeme! Co nevidim ako velmi pravdepodobne
záleži od toho na čo mobil budeš využívať..ja osobne by som nemohla existovať s nedotykovým mobilom, proste ee.. a už keď tu niekto vyššie spomínal veci ohľadne sociálnych sietí, resp. facebooku, tak to je na každom človeku či to využíva alebo nie..plus ďalšia vec, písanie textu, sms etc - problém žiaden, ja používam anglickú klávesnicu s autocorrect & flow feature (swiftkey), takže niet o čom.. čo sa internetu týka, mne osobne napríklad toto šetrí hooodne peňazí, for instance: sms via whatsapp, calls via viber.. mať dotykový mobil = jednoduchší život (môj názor)..čiže vravím áno
mám tiež dotykový mobil, no v poslednom čase vidím na ňom čoraz viac nedostatkov... stači sa jemne dotknúť ovl. plochy a hneď sa otvára nejaká aplikácia, nemám rada písanie smsiek vo všeobecnosti, pár krát keď som ho mala vo vrecku som niekomu omylom zavolala a tak... čoskoro si kúpim nový, tentoraz " obyčajný"..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Dakujem neprosim.
ale no ja sa vždy rada začekujem na každom peknom mieste... a keď raz pôjdeme niekam von, tak aj teba tagnem
Premyslam ze svoj telefon dam do suclika a vytiahnem stary klasicky telefon.
akurát mi vyhovuje, že sa viem cez neho pripájať na wifi
to, že niekto robí to, čo je spomenuté v @3 nie je zapríčinené dotykovým telefónom ale vlastnou demenciou
@luc.ka ale iba ak niekam pojdeme! Co nevidim ako velmi pravdepodobne
no už ani ja nie, keďže si ma nezobral do štokholmu!
A chcela by som tuto eru vratit spat..:/
Plus to neviem ovládať.
A tie veci sa ma boja, pretože nikdy v mojej prítomnosti nefungujú tak, ako by mali....
a páči sa mi na ňom pripojenie na net cez wifi (ktoré je v škole, doma aj v autobusoch) a taktiež aj hry, ktoré hrám, keď nemám čo robiť
Nie - je to mrcha anyways