Ahoj, chodí tuniekto na doučko z matiky? Potrebujem vedieť koľko tak cca sa platí na hodinu (nie pre seba). Je to žena s celoživotnou praxou, MATFYZ, koľko by tak mohla pýtať za doučovania?
@dandybrendy no ja čo som videla 5 eur tak to bolo väčšinou doučovanie cez skype nie osobné a nie na 60 min ale na 45 min teda na jednu školskú hodinu. Neviem no, doučovania sú strašne drahé. Moja susedka je učiteľka mat/fyz a je na materskej tak si privyrába doucovanim a bere 7€/hod a ostatni kolegovia sa jej smejú, ze je to smiesna suma
@avieabbey , neviem síce, o čom hovoríš, ja som tým chcela povedať, že "tá učiteľka" alias moja starká nevie, koľko má pýtať za také doučovanie... nechce to za neviem aký peniaz, ale ani zadarmo, pretože jej to zaberie dosť času
Táto téma ma zaujíma, lebo aj ja som jedného času doučoval matematiku, ale ja som to robil inak. Bolo mi "proti srsti" učtovať peniaze na hodinu, lebo tú istú látku môžem vysvetliť za hodinu, ale aj za štyri hodiny (pokiaľ chcem na žiakovi zbohatnúť). Dohodli sme sa, že peniaze zoberiem za to, že ho učivo naučím. A zobral som za to 10 €. Niekedy som vysvetľoval dve hodiny a niekedy aj päť hodín, až kým to žiak nepochopil a stále som zobral tú istú sumu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov