kazde ma svoje pre a proti...osobny pristup sa ti moze naplno venovat prebrat s tebou celu gramatiku aj vsetko ale na spolocnych hodinach sa mne osobne paci take to ucenie sa jeden od druheho ked niekto pouzije nejake slovo co nepoznam alebo nieco take
Som taky priemerny trojkar, no chcel by som zmaturovat lepsie (viem dosť skoro som na to prisiel). Na ktorom kurze sa podla vas na mna viacej nalepi? Obe su pod cambridge-om.
Neviem, podľa mňa by bola najlepšia nejaká menšia skupina, napríklad 3-5 ľudí.
Ak máš v okolí pár ľudí, čo tiež maturujú a išli by a ste približne na rovnakej úrovni, bolo by to najlepšie.
Ja som tiež tak chodila, boli sme zo začiatku štyria, neskôr traja a naučila som sa toho dosť a ani cena nebola taká vysoká ako keby bol človek sám a nebolo to také nudné a únavné ako keby som bola sama .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak máš v okolí pár ľudí, čo tiež maturujú a išli by a ste približne na rovnakej úrovni, bolo by to najlepšie.
Ja som tiež tak chodila, boli sme zo začiatku štyria, neskôr traja a naučila som sa toho dosť a ani cena nebola taká vysoká ako keby bol človek sám a nebolo to také nudné a únavné ako keby som bola sama .