Ahojte , je tu niekto kto doučuje? Alebo poznáte niekoho najlepsie z okolia TN , popripade BA, ale nemam problem prist kamkoľvek. Potrebovala by som doucit veľmi vela toho, samozrejme slušne zaplatím , najlepsie absolvent OA..
škoda, že nie z BB, ja som mala úplne skvelú učiteľku účtovníctva, celá naša trieda zmaturovala na 1-2 z praktickej matury (90 % toho tvoril súvislý príklad z účta), pre porovnanie v ostatných triedach mali inú učiteľku a skoro všetci mali 3,4...
plus som bola na olympiáde z toho, proste obľúbený predmet, takže dosť veľa som si naštudovala aj sama, úplne rada by som ti to všetko poukazovala, aj zadarmo!
Ja som z Dubnice a v Stredu som to absolvovala maturitu z Omegy aj z príkladov. Program celkom viem ale predkontacie som pochopía nedávno no snáď sa ti to podari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
plus som bola na olympiáde z toho, proste obľúbený predmet, takže dosť veľa som si naštudovala aj sama, úplne rada by som ti to všetko poukazovala, aj zadarmo!