@luc.ka bože, keď tebe je jedno či dáš euro za niečo čo ti nesadne a nikdy to nebudeš ďalej používať, tak neznamená, že každý ide vyhadzovať peniaze na niečo neoskúšané -.-
hm a ten šampón mala moja sesternica a mala z toho strašne splyhlé ulízané vlasy :x
@nicolkaa dakujem ze si sa ma zastala noo mne by tie ,,splyhlé vlasy" ani nevadili mam ich dost krepovite, hlavne ked je vonku vlhko tak naberaju strasny objem aj ked su poriadne preriedene ...
@luc.ka toto sa mi zdalo vtipné "otázka pár €" a čo by som na tom akože nemala pochopiť? tak ju zaujíma, akú s tým majú ľudia skúsenosti, tiež by som sa spýtala a keby bolo veľa negatívnych ohlasov tak si to asi nekúpim nie ..
a otázka pár eur bola mierená na to, že je rozdiel pýtať sa na šampón na euro a televízor za 1000€. ešte nejaký dotaz? alebo už si si uspokojila potrebu doťahovania sa na nezmysloch?
nicolkaa pochopila na co sa pytam, a hlavne preco sa pytam ...
luc.ka ja viem ze kazdemu sadne nieco ine, ale ak je raz nieco hovadina tak to asi nesadne (skoro) nikomu a nebudem za to vyhadzovat zbytocne dalsie peniaze ...
mam sampon a normlany je ...... vlasy som nemala nijake ine po umyti ako ked si umyjem s inym samponom ale mala som masku z DM a po tej som mala uzasnee vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
hm a ten šampón mala moja sesternica a mala z toho strašne splyhlé ulízané vlasy :x
úplne si to pochopila... (ach)
a keď jej teraz napíšem, že je to super, lebo mne vyhovuje, a ona si to kúpi, a vyhovovať jej to nebude, tak čo jej to bolo platné?
@nicolkaa dakujem ze si sa ma zastala noo mne by tie ,,splyhlé vlasy" ani nevadili mam ich dost krepovite, hlavne ked je vonku vlhko tak naberaju strasny objem aj ked su poriadne preriedene ...
pointa bola na konci "každému vyhovuje iné."
nicolkaa pochopila na co sa pytam, a hlavne preco sa pytam ...
luc.ka ja viem ze kazdemu sadne nieco ine, ale ak je raz nieco hovadina tak to asi nesadne (skoro) nikomu a nebudem za to vyhadzovat zbytocne dalsie peniaze ...