zaujímalo by ma,že prečo ma tu niektorí súdia,ked ma ani nepoznajú..a aj iných ludí tak súdia aj ked ich nepoznajú.aký je dôvod? ked s ničoho nič mi príde správa typu:,,si piča,si prijebaná a podobne."tak sa pýtam aký máte dôvod?minule som tu tiež založil
nie je to tak,že človeka najprv spoznať až potom odcudzovať? podla mňa je to úbohe súdiť niekoho len podla toho ako kto vyzerá.je to bezcitné vysmievať sa niekomu.chcem vedieť dôvod,prečo sa niektorí vysmievajú.majú nizke sebavedomie? alebo majú komplexi? chcú sa len ukázať akí sú zaujímavý?
na začiatku birdzu je napísané že sa tu nemá urážať.v tom prípade ak ma tu niekto uráža čo mám robiť? nedá sa to tak spraviť aby som tie správy zablokovala a už by mi od nich nechodili také správy? lebo už mi to fakt lezie na nervy a mám toho plné zuby
Pretože si hypochonder ktorý má každý druhý deň inú psychickú poruchu, do profilu si nadrbeš že nebudeš piť nikdy a násedne do fotoalbumu fotku na ktorej cuckáš z flašky a nevieš prijať absolútne ŽIADNU kritiku
@schizoofrenik to pivo je nealkoholické a pijem to preto aby som pribrala.súdiť len podla jednej fotky je hovadina.a aj ked mám psychické problémy .a čo ? kolko ludí má také problémy.o mojom živote vieš hovno tak mi už Daj láskavo pokoj!!!!!!!!!!!
@8 bitch please odjebal som si v živote 10 razy viacej ako ty a nepotrebujem to vešať na nos X ľuďom O_o ty proste len túžiš po tom aby ťa niekto poľutoval
Ale no neber to tak, toto je internet. Tu je plno asociálov vo vysokej koncentrácií. Ak sa nevieš naučiť isté veci ignorovať, tak sa odhlás a nevyplakávaj tu na fóre.
je mi ľúto, že máš problémy a očividne nikoho skutočného, komu by si sa mohla zdôveriť
lenže, toto je INTERNET, takže je tu majú TAKMER VŠETCI problémy, no len málo ľudí je takých tolerantných a empatických ,ako by sa patrilo........a ešte k tomu ochoných poradiť iným
a nezabúdaj, že kopu ľudí ich problémy pripravujú o trpezlivosť a ľudskosť a stupňujú v nich agresivitu.....
Nie je ich zase tak vela , len sa to zdá, lebo ich je najviac počuť.
Vačšina normálnych ludí sa do teba proste nestará.
A pokial ide o birdz, tak tá prvá linia 10 a pol usera (z toho polovica je len jeden človek s viac fejkami ) si tu podáva skoro každého, to neber osobne.
Keď nevieš pochopiť srandu (ach) tak nechápem načo si sa tu vôbec registrovala a aký má význam sťažovať sa a riešiť svoje problémy, keď sa ti tu ľudia posmievajú.Ale furt a furt budeš... (ach)
Ako fajn nevravím,žeby ťa ľudia mali odsudzovať alebo podobne,ale tiež by si niekedy mohla zvážiť čo kam napíšeš a aké fórum založíš napríklad toto vidí to každí a na internete je je to večšinou tak,že si ľudia robia názory už len pdľa toho čo napíšeš.prepáč,ale príde mi to vtipné,keď ti to tak strašne vadí prečo im nevynadáš? Sa necháš aby si sa ťa stle doberali?(Nechápem takých ľudí,aj keď viem,že nie každí si vie otvoriť ústa) alebo sa odtiaľ odhlás a nechoď sem .... problém?
nechodim som naozaj v poslednom case dako vela ale preco ked som si precitala nadpis a prvu vetu co bola videlna pri prehliadani fora som na 90% vedela o koho ide? btw k teme nedalo sa mi neprecitat ked uz niektore fora tu co si zalozila a uvedom si , ze davas ludom dovod na to aby sa ti smiali ... akoze niektore tie temy fakt ze wtf... je pekne ze sa chces niekomu stazovat ale tu si kazdy z teba bude robit srandu akoze co cakas od fora? ze sme tu ludia z psychologickej poradne alebo co
To je dobra otázka, ale nenávidím keď niekto musí riešiť po nete takéto veci.. dievča preber sa! Život nie je rozprávkový sen! Ale skutočne - nemáš náhodou ty nejaké komplexy? Neviem kto si, nesúdim ťa, pretože ťa nepoznám, ale toto fórum je dosť... emh... úbohé! Nikto ti tu nepomôže vyriešiť problém, lebo toto nemá zmysel. Dokonca ťa nikto nepoľutuje, pretože je to dosť... hej priznávam ... na smiech.
A jedna rada - ber si zo života to dobré a nerieš takýchto ľudí. Pokiaľ nechceš byť na smiech a nechceš aby ti viac ľudí písalo také veci ako "si prijebaná piča", tak nezakladaj takéto fóra, lebo aký iný obraz si máme vytvoriť?
Toto je fórum, na ktorom sa píše. Takže sa na to treba pozrieť z oboch strán - buď si napísala sprostosť ty alebo máš proste "šťastie" na sprostých ľudí. Ak je to ten druhý prípad, poradím staré známe: "Don´t cry, say FUCK YOU and smile!
Tak si ich komentáre a správy jednoducho nečítaj. Ak uvidíš, že Ti komentovali fotografiu a pod., tak ak sa dá, vymaž ich a aj správy (ani si ich nečítaj). A prosím, nepíš tu stavy, či niekto popíše, už som to videla asi druhý krát a ľuďom to môže prísť otravné, tak aj možno preto sú tu niektorí na Teba taký... Však ak si chceš s niekým písať, tak si pozri, kto je prihlásený, kto sa Ti podľa webky páči, kto by mohol byť ok a napíš mu. Buď Ti odpíše, alebo nie
Ja tiež poznám pár takých ľudí... ale s takými asi nič nespravíš. Sú to jednoducho ľudia, ktorí majú svoje vlastné problémy a zdá sa že si ich vylievajú na Tebe. Ukáž im prostredník a povedz im, že ich máš totálne na háku...Aj ja to robím..
@zuzka2403 Neries ich.... Pokecame cez TS-ky a timto dotycnym ludom odkazujem preberte sa !!!!!!!!! Mate komplexy menejcennosti , rodicia vas neberu vazne alebo prave vam sa niekto posmieva a bojite sa ich a preto si to kompenzujete tuna na ludoch ???? Som zvedava kolko z vas by povedalo danemu cloveku do oci to co pisete tuna hmm !!!! na nete je kazdy mudry ale keby ze stretnete toho cloveka na ulici asi by ste sa posrali !!!!!!!
byť tebou už by som sa asi dávno definitívne odhlásila. aj byť sebou by som najradšej, aj z celého sveta. si fakt zvláštna, ale tuším za to nemôžeš. nezmôžeš nič sama tu, kašli na to, na všetko.
@chingula aha v pohode ale myslim si ze @zuzka2403 je super baba !!!! Je to moj nazor nepoznam ju sice osobne ale v TS-kach sa s nou keca uzasne cize neviem preco by ako mala byt divna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
CRY MOAAAAAR!!!!!!!!
lenže, toto je INTERNET, takže je tu majú TAKMER VŠETCI problémy, no len málo ľudí je takých tolerantných a empatických ,ako by sa patrilo........a ešte k tomu ochoných poradiť iným
a nezabúdaj, že kopu ľudí ich problémy pripravujú o trpezlivosť a ľudskosť a stupňujú v nich agresivitu.....
už chápeš?
Vačšina normálnych ludí sa do teba proste nestará.
A pokial ide o birdz, tak tá prvá linia 10 a pol usera (z toho polovica je len jeden človek s viac fejkami ) si tu podáva skoro každého, to neber osobne.
A jedna rada - ber si zo života to dobré a nerieš takýchto ľudí. Pokiaľ nechceš byť na smiech a nechceš aby ti viac ľudí písalo také veci ako "si prijebaná piča", tak nezakladaj takéto fóra, lebo aký iný obraz si máme vytvoriť?
do oci? kedykolvek uz len z teba temnej sa poserem ze aku mas temnu dusu
inak furt cakam na tie tvoje kontakty ze kedy ma ovalia tycou ked pojdem so smetami kdeze su?
ale o tom ci tvoje kontakty vobec trafia spravny kontinent uz celkom ano
1. o______________O
2. kde som písala, že je divná??
3. prečo si myslíš, že zrovna mňa to trápi??
4. o______________O
5. ani ty ma netaguj, ďakujem za pochopenie
preco by ta to malo trapit ??? to neviem ale naco si tuna potom pisala koment ????
tomu nepochopim asi nikdy
preco by ta to malo trapit ??? to neviem ale naco si tuna potom pisala koment ????
tomu nepochopim asi nikdy preco niekto napise a neskor huci nech do nho ludia nerypu
je to verejné fórum.
bod 3. v @77 bol myslený na to, čo si ty o kom myslíš.
a bod 5. @77 bol, myslím napísaný dosť jasne.