Ahojte všetci, zaujímalo by ma, z akých dôvodov sa najčastejšie hádate vy so svojimi blízkymi- rodičmi, priateľom/kou, kamarátmi, súrodencami. Lebo neviem či som jediná, to určite nie, ale mne sa občas tie hádky zdaju proste strašne zbytočné. Ale to až vž
s rodicovcami sa nehadam vycvicili ma a s priatelkou som sa hadaval za take ziarlivostne vecicky cloveku niekedy trva kym sa nauci co si moze dovolit ale teraz je to uz v poriadku
väčšinou su to blbosti.... ale občas aj vážne veci.
beriem to tak že človek sa občas potrebuje vyventilovať ak má niečo na srdci, dá sa to aj bez hádky, ale aj tak to väčšinou do hadky vyusti.... ale inak sa nezvyknem často hádať skôr len diskutovať
ked vidia nejakych kokotov v telke a zacnu mi hovorit ze tak skoncim, ked mi tvrdia ze som na lahkej skole lebo na tu predtym som nemala, proste ked vseobecne potrebuju picovat
ale ja sa veľmi rada hádam takže zväčša vymyslím hocijakú hlúposť len aby som sa hádala. a ešte mávame také stavy, že si vymýšľame klamstvá a hádame sa o nich ale to už keď nám mocne drbe na hlavičky a nudíme sa
S kamarátmi sa nehádam preboha Nechápem ľudí čo hej....my si to totiž priebežne tak "ventilujeme" nadávame si, sem tam facka zo srandy a tak sa nejak vykompenzuje tá zlosť čo by mohla prerásť do hádky.
a s rodičmi kvôli tým klasickým blbostiam, ako nevybratej myčke, zlej známke atď.(teda tým to vždy začne
Ja sa nehádam poviem svoj názor a keď sním niekto nesúhlasí má na to právo. Akurát keď nikto tvrdí úplnú hovadinu a viem že mám na 100% pravdu tak sa mu to snažím vysvetliť. A keď je zabednený poviem mu aby si to našiel na nete poviem mu kde má hľadať a seriem na neho.
ja nie som hádavý typ. aspoň nie taký ten ukričaný taliansky, a nátlakový arogantný, ktorý každého presviedča o svojom, aj keď pravdu nemá.
ale zas to neznamená, že neviem zvýšiť hlas a buchnúť dverami. ale to iba v situácii zjavnej nespravodlivosti voči mne alebo niekomu, koho považujem v danom spore za slabšieho.
celkovo viac hádky urovnávam, a nielen svoje.
a cca také maličkosti, ako @10 volám "vymieňanie názorov" a to je na kamarátskej báze, to mám rada tiež
moji rodičia si nechcú priznať že mám proste niekedy pravdu :/ ale niekedy je to aj preto že im odvrávam a tak...ja musím mať proste vždy posledné slovo (hlavne keď sa rozprávam s maminou)
S priatelom sa nehádame vôbec S mamou furt kvôli nejakým zbytočnostiam čo ju vytáčajú do nepríčetnosti... No a s ostatnými...stačí keď sa čo i len pozrem na jednotlivcov a mám nervy na dranc
Zo závisti ....jeden závidí druhému alebo je to tak že jeden niečo má,ten druhý si to chce kúpiť tiež a on mu to zakáže lebo nech neopakuje ....trápne hádky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a myslím to smrteľne vážne, že sa nehádam!
beriem to tak že človek sa občas potrebuje vyventilovať ak má niečo na srdci, dá sa to aj bez hádky, ale aj tak to väčšinou do hadky vyusti.... ale inak sa nezvyknem často hádať skôr len diskutovať
ale ja sa veľmi rada hádam takže zväčša vymyslím hocijakú hlúposť len aby som sa hádala. a ešte mávame také stavy, že si vymýšľame klamstvá a hádame sa o nich ale to už keď nám mocne drbe na hlavičky a nudíme sa
a s rodičmi kvôli tým klasickým blbostiam, ako nevybratej myčke, zlej známke atď.(teda tým to vždy začne
ale zas to neznamená, že neviem zvýšiť hlas a buchnúť dverami. ale to iba v situácii zjavnej nespravodlivosti voči mne alebo niekomu, koho považujem v danom spore za slabšieho.
celkovo viac hádky urovnávam, a nielen svoje.
a cca také maličkosti, ako @10 volám "vymieňanie názorov" a to je na kamarátskej báze, to mám rada tiež
S frajerkou za to väčšinou môže len alkohol.
S kamosmi pre kazdu kokotinu
S ostatnymi z nudy / kvoli PMS
VIete prečo žena ktorá má PMS varí v dvoch hrncoch?
LEBO!!!