neviem nepociťujem nejakú hrdosť, prečo sa naň vykašľať? pozrite sa na to tak, jediné čo tu máme je krásna príroda, ktorá sa ničí, a ďalej tu máme čo, industriálne hlavné mesto menom Bratislava, východné a stredné Slovensko ani zďaleka nie je tak prosperujúce ako západ, neviem na čo mám byť hrdý na halušky na tatry? Na to že sme sa pár krát vzbúrili? Na náš ťažký a nepochopiteľný jazyk? Na školstvo a zdravotníctvo ? Ja slovensko asi ťažko môžem pokladať za vyspelú európsku krajinu. Jebem tu na všetko aj na politiku aj na to jaký kokot tam je.....
to este kolko krat tu das tu istu temu??? som ti inac odpisal v tejto istej teme co si zrobil vcera.
k teme- hrdy naco? na korupciu? na to ze skoro kazdii sa snazii odrbat kazdeho?? na rozbite cesty?? na zebracke platy?? na znicenu prirodu?? na tzv."podnikatelou"?? naco?? hm??
No však ty si šéf, ty si pochodil celý svet, vieš, že všade je lepšie ako na Slovensku, tak choď, neohováraj ako taký hňup a ži si, kde chceš. Keď si nič nespravil pre Slovensko, tak od neho nič nežiadaj! Lebo to, č tu vravíš, je realita všade na svete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
už ma to nudí a vyvoláva to vo mne dávivý reflex
k teme- hrdy naco? na korupciu? na to ze skoro kazdii sa snazii odrbat kazdeho?? na rozbite cesty?? na zebracke platy?? na znicenu prirodu?? na tzv."podnikatelou"?? naco?? hm??
poprosim, ostatni na to nereagujte. dakujem.