Vuhou ľudia, premýšľam chodím po stránkach rôznych cestoviek a neviem si vybrať kam by som mal ísť.... neviete o nejakých fajn destináciach, alebo spoznávacích zájazdoch ? max 2000€................
@goldfish hmm nevedla by si nejakú stránku, kde sa dá nájsť, také ponuky niečo pre mladých... alebo niečo také... niekto mi hovoril o takých zájazdoch, ale netuším ako to môžem nájsť
@marjy77 Lacnejšie? To teda určite nie . Za pár dní tu dáš toľko, čo na 2 týždne niekde v zahraničí ( nemyslím žiadne Chorvátsko, Bulharsko a podobnú stoku). Nie nadarmo sa hovorí predražené Slovensko.
Ak by si chcela nejaký spoznavací zájazd, tak by som asi šiel na výlet szredozemným morom na ľodi. Mamina tam teraz je. Z Prahy šla letecky do Janova, čo je prístav a už bola v Barcelone, Ríme, Tunise a v Pompejoch, le koľko to stojí ti neviem povedať
Ešte také relatívne blízke - Čierna Hora (konkrétne Budva a okolie) a Sicília je tiež nádherná. V Chorvátsko je podľa mňa risk, že netrafíš niečo po chuti, bola som tam asi sedem krát a páčilo sa mi fakt ozaj, len dvakrát.
A ešte grécke ostrovy. Ale tiež dať pozor, niektoré sú nič moc podľa mňa-
@pejmej tak v tom prípade jedine k moru, kde su fanta beach party... cize Tenerife, Ibiza, Madeira uzasne mega party su v auguste v Oostende, kde sa pohybuju šuk hľadajúci japonci, američania, briti i európania v Dubai ani v Tokyu si tak neužiješ
@lahtivik zas až tak som to nemyslel, bolo to asi moc silné slovo, ale beriem to tak, že lepšie je niekde v Turecku, Grécku. Všetko má svoje mínusy a plusy. No bolo to tak myslené, že tam chodili už naši starý rodičia a keď vidím tie preplnené pláže,bordel, nie ďakujem .
@patoke tak je pravda ze ked niekto chce ist vyslovene k moru za kupanim je lepsie ist dakde do grecka, ale zasa tie plaze su neni jedina vec co chorvatsko a bulharsko maju pre turistov a proste podla mna je take chorvatsko krasna krajina kde sa daju aj ine veci obdivovat a vobec na ziadnu krajinu sa neda povedat ze stoka, vsade je pekne, len inym sposobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
spoznávať slovensko sa dá aj cez víkendy a celoročne...
a tuto máš asi najlacnejšie » www.invia.sk/...
1. Dubai (je tam toho až až)
2. Nový Zéland
3. Austrália
4. Hong Kong / Tokyo (furt si neviem vybrať ktoré je lepšie
Ak by si chcela nejaký spoznavací zájazd, tak by som asi šiel na výlet szredozemným morom na ľodi. Mamina tam teraz je. Z Prahy šla letecky do Janova, čo je prístav a už bola v Barcelone, Ríme, Tunise a v Pompejoch, le koľko to stojí ti neviem povedať
@patoke chorvatsko a bulharsko su podla teba stoky?
A ešte grécke ostrovy. Ale tiež dať pozor, niektoré sú nič moc podľa mňa-