Koho baví stráviť viac-menej celé prázky s fotrovcami?! Mňa teda nie, ale našich to totálne nezaujíma. Pritom by som ani nešla s frajerom, ale s kamoškou. Ako ich presvedčiť? Nejaké argumenty? Či proste kúpiť letenku a ísť? Diky
Pre teba by bol asi idealny tabor.. ja som bol v taliansku v tabore jeden rok cez CK usmev, je o nich zname (to som zistil az potom), ze sa tam vacsinou hlasia decka alkoholici a fetaci, lebo ti veduci su taki benevolentni, ze az CEVARM je tiez v pohode, dovolia vsetko - ak ta nevidia Jasne ze nic sa nevyrovna tej slobode ked ides sama s partiou.. ale ked chces byt pri mori a zabavit sa.. urcite ten tabor, neboj sa, nudit sa nebudes
po prve mas 16, ja by som ta tiez nepustila a po druhe, radsej by som ta pustila s priatelom ak by bol spolahlivy a ja mu doverovala ako s kamaratkou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ten tábor pri mori by ti asi možno aj povolili
@malasimi kde? kde? kde pri mori?
Tiež som raz išla, a každý večer nechýbali party sex drogy a alkohol... ...proste všetko čo môžeš mať aj keby si išla len sama s kamoškou
ja som chodila zasadne len do talianska do rimini a mirabilandia hned za rohom ... best of
Aspon vam usetria blany , aj ked tie uz asi nemate
Idem oco na dovolenku na aute. Dobre choď. Davaj pozor na toto toto toto a bla bla bla .
A tak sme šli
po prve mas 16, ja by som ta tiez nepustila a po druhe, radsej by som ta pustila s priatelom ak by bol spolahlivy a ja mu doverovala ako s kamaratkou...