Ahojte, ak by som chcel ísť v septembri na dovolenku pri more ale bez cestovnej kancelárie, aké stránky by som si mal pozrieť s ponukami? V mojom veku veľa mladých ide pri more a viem, že to nevybavovali cez cestovku. Ďakujem.
a už je najvyšší čas pozerať letenky, ak máš letenky, tak hneď riešiť ubytko, a potom už záleží, či chceš byť na jednom mieste, prípadne ešte požičiavať auto
V prvom rade sa nauč vyjadrovať - keď vidím to "pri more" trhá mi to oči a zastavuje sa mi rozum a čo sa týka tvojej otázky - stačí si rozmyslieť kde chceš ísť, na nete najať vhodné ubytko a porozmýšľať ako najvýhodnejšie (poprípade najjednoduchšie a najlacnejšie) cestovať...
už je dost neskoro inak ,su uz letenky dost drahe na september......ja kupujem aj 4-5 mesiacov doprdu vacsinou dovolenky a stále sa zmestím do 250e komplet celý výlet (4 dni)
thajsko resp phuket idem tak že booknem letenku a idem...
Na strankach internetových sú ceny hotelov prehnané osobne sklepeš aj na polovicu. Taky luxury room s bazenom nejaky jemný welness a 300e na mesac... na nete tak 20 000 tých thajských valutov (cca 500e)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Potom už len doriešiš cestu, či už taxík alebo verejná doprava (tú môžeš vyzistiť cez rome2rio)
a už je najvyšší čas pozerať letenky, ak máš letenky, tak hneď riešiť ubytko, a potom už záleží, či chceš byť na jednom mieste, prípadne ešte požičiavať auto
Funguje dobre aj cirky/cirkvi=cirkve
k moru...
Na strankach internetových sú ceny hotelov prehnané osobne sklepeš aj na polovicu. Taky luxury room s bazenom nejaky jemný welness a 300e na mesac... na nete tak 20 000 tých thajských valutov (cca 500e)