Ahojte, chystáme sa v lete s partiou na dovolenku. Vybrala som Bulharsko, ale nechám si rada poradiť aj inú destináciu vhodnú pre partiu mladých ľudí.
Budem rada ak mi poradíte nejaké lacné ubytovanie blízko pláže aj centra (najlepšie asi nejaký penzión,
Meteora ja lacna, za 200E sa da ubytovat, aj lacnejsie ked je to last minute ale 6 sa asi na last minute nevojdete Ale nejako blizko to nemas k plazi, asi 1km a do centra asi tiez tak.
Zrče je super +výhoda (aspoň ked sme tam boli my) tak ta pláž je čistená, udržiavaná. My sme šli autom a neboli sme ubytovaní priamo na zrče ale v dedinke vedľa Novalja. Vyšlo nás to na 8 noci cca 200€ s tým že sme boli v takom apartmánovom dome (4 postele) a v obývačke boli gauče ale malo to 3 poschodia takze by ste si vedeli zobrať aj 2. A bolo to blízučko pláže lenže nám sa viac páčilo na zrče a kedže sme boli autom tak to nebol problem aj ked chodil tam aj bus normálne
A nemám pocit žeby Pag bol nejaký drahý ... Nepocítila som to ani v obchodoch a ani v restikach nejak
V primorsku som bola je to tam ok co sa kupania a takych veci tyka ale strasne mrtve mesto
pomaly ziadna poriadna party nic take zaujimave kde by to zilo sa tam nedeje
len turisticke zalezitosti ale inak o nicom tak ak s partiou chcete chodit do mesta a zabavat sa tak by som vybrala ine mesto
Ahoj tak ja som bola v Bulharsku na Slnečno pobreží, na Zlatých pieskoch a v Prímorsku takto s partiou a najlepšie bolo určite na slnečnom to bolo naj. To je proste samá párty super ľudia samozrejme je to o niečo drahšie ako prímorsko ale nie zase o moc a fakt super dovolenka
v primorsku som bola, hemží sa to tam slovákmi ... bulhari boli občas mimo realitu ale inak fajn. 250e aj s dopravou je dosť málo, ale závisí od toho, na koľko chcete ísť...
ja ešte za seby by som odporučila albánsko, zatiaľ to našťastie nie je vychytená turistická destinácia, ale je tam nádherne. služby určite nie horšie než v bulharsku, minimálne podľa mojich skúseností.
V Bulharsku som bol viackrat.. stale Slnečné pobrežie... ale tak ako pre mňa dovolenka znamena švédske stoly bazen a pekná pláž.. čiže asi pre teba nič moc
A hotel Astoria.. ostatné si už nepamatam
v Bulharsku som bol raz, tiež Slnečné pobrežie, Hotel Dunav, páčil sa mi hotel, fajn bazén, švédske stoly, mal som All Inclusive takže aj zmrzlina, pizza a špagety koľko som chcel kúsok od bazéna, celkovo sme vždy taký najedení chodili večer do mesta, že už sme nič nevládali zjesť, ledva zmrzku nepáčilo sa mi, že more nebolo také čisté ako v Chorvátsku, veľa rias tam bolo...potom ten piesok pri mori bol hrozne horúci a keďže to bolo tak, že pri pláži boli lehátka, ktoré sa platili a kto nechcel, nemohol sa zložiť vedľa nich, ale musel ísť až za ne dozadu a odtiaľ to bolo do vody dosť ďaleko v centre to večer celkom žilo a to zjednávanie ceny tam v obchodíkoch, bez toho to nešlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na Pagu máš všetko drahé, tam sa ti neoplatí cestovať s takou malou čiastkou.
Pre takú čiastku asi ostaň pri Bulharsku alebo cez zlavomat.sk niečo už nájdeš.
@salonka2022
A nemám pocit žeby Pag bol nejaký drahý ... Nepocítila som to ani v obchodoch a ani v restikach nejak
Mne sa to videlo trocha drahšie. Keď si človek platí cestu, stravu, alkohol, vstupy do clubov a zábavu. Tak to ťa výjde na poriadny balík.
Ešte som nezažil, aby niekto bral na dovolenku 300€(spolu so všetkým/strava, ubytovanie, zábava).
Ak chce ísť tam, tak za takú cenu sa neoplatí.
Tam sa chodí zabávať a nie suchariť.
pomaly ziadna poriadna party nic take zaujimave kde by to zilo sa tam nedeje
len turisticke zalezitosti ale inak o nicom tak ak s partiou chcete chodit do mesta a zabavat sa tak by som vybrala ine mesto
ja ešte za seby by som odporučila albánsko, zatiaľ to našťastie nie je vychytená turistická destinácia, ale je tam nádherne. služby určite nie horšie než v bulharsku, minimálne podľa mojich skúseností.
Tak čo, vidíme sa toto leto na Zrce?
Ideš toto leto?
Tak potom budúce leto, ak pôjdeš na Ibizu
Dobre, pripijem si za teba
Budeš musieť odkladať každé € a šetriť, aby si si v lete zatančila na Ibize
A hotel Astoria.. ostatné si už nepamatam