Prvý krát sa chystáme s priateľom na dovolenku do Bulharska. ani jeden z nás tam nebol, tak by som bola rada, keby ste mi poradili. Kde ste boli vy (v akom meste)? boli iste spokojný? čo sa vám tam páčilo (resp. nepáčilo)? poprípade mi môžete napísať, aj
hlavne nechoď s ck Hechter.inak asi Slnečné pobrežie a veľa drobných .Lebo keď platíš niečo čo stojí 1Lv a dáš 5Lv , nič vrátené neuvidíš.okrádať okrádať okrádať je ich národný šport zrejme, ale inak ok, ak zrovna nevystihneš hotel,kde vedľa bude jama na nový a celý deň môžeš spoznávať bagre, žeriavy, traktory
tak je fakt, že vedľa 5* hotela bežne býva rozpadnutá chajda domácich obyvateľov... preto, keby som si chcela dopriať luxusnú dovolenku v 5* hoteli, tak určite nepôjdem do bulharska
ale na party paaarty a lacný chlast je to ideálna destinácia, tie 3*, 3+*, prípadne 4* hotely sú akurát, a väčšina z nich je relatívne nová (lebo asi sa aj tak do 5 rokov rozpadnú
mňa napríklad dosť iritovalo ísť po ulici a buď zakopávať o akožeľútosťvzbudzujúce žobrajúce deti s nainštalovaným šteňaťom pod pazuchou, aby to bolo ešte viac dojemné, alebo sa trhať zo zovretia tých zvolávačov do reštaurácií a barov... KILLLLLL
ale v živote ma tam nikto neokradol, ak nerátam jeden foťák, ale to bolo za istých - pred 22:00 nezverejniteľných - okolností
Tak my ideme 8x do BG. Išli sme raz vlakom, inak busom. Neodporúčam ACHTOPOL- je tam pekne, ale je to malé a nezáživné mesto. More vraj 200 m od penzionu, lenže prístav. Na pláž sme museli riaaaaaadny kus šľapať. SOZOPOL- je pre "seniorov", lebo je to historické mesto s troma plážami, ale nočný život nič moc. Osobne chodievame už dlho do Obzoru a je tam všetko. Nikdy nám nič nechýba- park, zábavný park, najväčšia diskotéka v BG, dlhá pláž, obrovské vlny, festival tancov cele leto, dva amfiteátre s výstupeniami, vystupenia aj na námesti...a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» hotel.invia.sk/bulharsko/slnec...
teda moje baby boli ešte raz v jednom priamo na pláži, ale neviem už názov...
ale tak vystihla to úplne presne
záleží od toho, čo od tej dovolenky čakáš. ak pokoj a relax, tak choď niekam na grécky ostrov...
to máš jedno, 99% svk cestoviek je rovnaké hovno
tak je fakt, že vedľa 5* hotela bežne býva rozpadnutá chajda domácich obyvateľov... preto, keby som si chcela dopriať luxusnú dovolenku v 5* hoteli, tak určite nepôjdem do bulharska
ale na party paaarty a lacný chlast je to ideálna destinácia, tie 3*, 3+*, prípadne 4* hotely sú akurát, a väčšina z nich je relatívne nová (lebo asi sa aj tak do 5 rokov rozpadnú
mňa napríklad dosť iritovalo ísť po ulici a buď zakopávať o akožeľútosťvzbudzujúce žobrajúce deti s nainštalovaným šteňaťom pod pazuchou, aby to bolo ešte viac dojemné, alebo sa trhať zo zovretia tých zvolávačov do reštaurácií a barov... KILLLLLL
ale v živote ma tam nikto neokradol, ak nerátam jeden foťák, ale to bolo za istých - pred 22:00 nezverejniteľných - okolností