Ahojte, Potrebujem poradit ohladom krajiny kam v septembri. Studovala som par krajin, no v sept. tam zvykne uz prsat. Hladam krajinu ako Bali, Sri lanka atd. kde je co vidiet a je to exotika. mate skusenosti kde v septembri neprsi? vdaka
Na Sri Lanke som bola 3 týždne na Vianoce, je tam veľmi pekne, všade sa dostaneš autobusmi (ktoré chodia vkuse a sú lacné), veľmi dobre jedlo, a pokiaľ nebudeš chodiť na také vylety (napr. rafting na rieke a pod.) tak ťa to nevyjde draho
Cez cestovku by som nešiel.. My ideme v Septembri do Thajska, aj keď tam je obdobie dažďov, no neznamená to, že ti bude liať celý čas na hlavu Dva dni pred odletom sa rozhodneme či ideme na Ko Phi Phi alebo na Ko Thao (kde by malo byť sucho aj počas obdobia dažďov).. Letenky neboli drahé a celkovo v krajine tiež nie, obed za 1,50€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Rodičia teraz šli do Thajska - Koh Samui a vraj tam je teraz sucho, aj keď inak v celom Thajsku prší