Keď si vyberáte destináciu kam pôjdete na dovolenku,vyberáte si vždy nové miesto alebo uprednostňujete zaručenú/vyskúšanú kvalitu? (Ak by ste si mali vybrať dovolenku šli by ste niekam kde ste už boli a boli ste so všetkým maximálne spokojní alebo razíte
More nie, to mi netreba, tam by som sa nudil. Na vodu môžem pozerať aj doma.
Vyberám si svetové metropoly. No, snažím sa... podľa možného rozpočtu
Zatiaľ som prešiel Rím, Neapol (Pompeje), Ženeva, Bern (CERN), Belehrad, Sofia, Istanbul, Kyjev (Černobyľ), Toto leto mám za sebou Moskvu a Petrohrad.
Viedeň, Budapešť a Prahu ani nepočítam (to je len tu na skok )
Budúci rok plánujem Paríž, Londýn. Po tomto si dám najskôr niečo z Nemecka (Berlín, Mníchov), určite aj Grécko (Atény), severské krajiny (Helsinky, Oslo, Kodaň), možno aj štáty Beneluxu. A to by tak bolo z Európy všetko Ďalšie svetadiely si nechávam až po skončení VŠ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Vybrala by som Londýn,Paríž,Rotterdam...
ale ľúbim sa vracať na miesta ktoré som si zaľúbila (aj keď to nie je potom také ako po prvý krát)
Vyberám si svetové metropoly. No, snažím sa... podľa možného rozpočtu
Zatiaľ som prešiel Rím, Neapol (Pompeje), Ženeva, Bern (CERN), Belehrad, Sofia, Istanbul, Kyjev (Černobyľ), Toto leto mám za sebou Moskvu a Petrohrad.
Viedeň, Budapešť a Prahu ani nepočítam (to je len tu na skok )
Budúci rok plánujem Paríž, Londýn. Po tomto si dám najskôr niečo z Nemecka (Berlín, Mníchov), určite aj Grécko (Atény), severské krajiny (Helsinky, Oslo, Kodaň), možno aj štáty Beneluxu. A to by tak bolo z Európy všetko Ďalšie svetadiely si nechávam až po skončení VŠ.