teraz ideme 4teho augusta na 2 tyzdne na dovolenku so znamymi..klasika..chorvatsko-hvar a to turecko, netusim , ale preco by malo byt zle ?..asi fajn ved hlavne ze niekde vypadnes nachytaas bronz..
ja som na dovolenke v pravom zmysle slova nikdy nebola, inak si predstavujem dovolenku, a určite nie s mamou , ktorá je chodiaci stres...váborne som si oddýchla v miškolci pred pár dňami, ale najrkajšie chvíle vôbec bol jeden deň v Budapešti...ale nezabudnuteľný
My ideme tiez, ideme k moru asi do Turecka alebo Grecka, o 2 tyzdne, ibaze taka drobnost, ze sme si este nevybrali, najdeme si nejaky last minute Najlepsie den pred odchodom
noo my ideme 20. do chorvatska do karlobagu .. tak ako minulý rok, do tej istej "chaty" alebo ako to mám nazvať ale strašne sa teším a turecko.. netuším ako tam je ale chcela by som tam ísť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
turecko???co ja vim??ja radsi pariž!
ale ja sa rad "flakam" po slovenskej prirode
ja som na dovolenke v pravom zmysle slova nikdy nebola, inak si predstavujem dovolenku, a určite nie s mamou , ktorá je chodiaci stres...váborne som si oddýchla v miškolci pred pár dňami, ale najrkajšie chvíle vôbec bol jeden deň v Budapešti...ale nezabudnuteľný