Máte nejaký nápad na výlet alebo dovolenku ktorá nebude finančne nákladná ( max 200€ na osobu) s priateľom? Minulý rok sme boli v Prahe na 4 či 5 dní a tento rok neviem čo by som vymyslela.
Ak chceš zaujímavé miesto, tak Istanbul! Treba len lacné letenky (tak okolo 100-120 maximálne) a všetko ostatné je lacnučké, ubytko som mala tuším 7,50 €/noc v Taksim štvrti (celkom živá štvrť v európskej časti) s raňajkami, izba bola dvojpostelová dokonca s klímou
ja potrebujem byt pri mori aspon 7 dni lebo ked mi vytiahne ekzem za 4 dni tak akurat si pohorsim ale nemame auto takze asi si na take dovolenky pockam o par rokov
@laynde este keby si upresnila svoje dovolenkové priority... osobne neznasam teplá, takze mne max vyhovuje leto pri mori v Belgicku, super atmosfera, da sa sem dostat tiez pomerne lacno, za blahých cias Sky Europe som vychytal letenku za 7,- € ceny za stravu porovnatelne s tymi na SK... alebo sup na Baltik do Polska... poloostrov Hel, ubytovanie vo vieske Jasztarnia, noc aj s ranajkami ma vysla u jednej milej pani na private 6,50 / noc
na vikend, resp. 3-4 dno do cluj napoca alebo do Nis alebo do Sofie, popr.Varsavy
varsava je sice zo spomenutych najdrahsia,ale vsetky tieto destinacie ma vysli do tych 200eur v pohodicke..este aj vela to je
@laynde teraz kde myslis letecky? resp. kam? Do BE chodievam vacsinou letecky, obcas autom... resp. uz na SK, lebo na SK uz v podstate doma nie som... a do toho PL vlakom, pretože milujem vlaky...
a v letenke je zahrnute sedadlo, vyhlad (v lepsom pripade nie na kridlo a motory - dá sa doobjednat) a neobmedzený počet vstupov na miniaturne wc
@laynde staci vediet ako.. najdôležitejšie je letenky za dobrú cenu získať (menej než 100€, momentalne su na fuerteventuru za 54€) ubytko cez booking/airbnb je dosť lacne (mám 10% zlavu na booking čiže ak hocikto kto toto číta chce rezervovat ubytko so zlavou napíšte mi ) a auto je doslova za hubičku.. ale je pravda v tom, ze ak sa ide cez cestovku tak to je naozaj drahé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@Laynde skús sa pozrieť na staršie fóra tu na B a inšpirovať sa
varsava je sice zo spomenutych najdrahsia,ale vsetky tieto destinacie ma vysli do tych 200eur v pohodicke..este aj vela to je
a v letenke je zahrnute sedadlo, vyhlad (v lepsom pripade nie na kridlo a motory - dá sa doobjednat) a neobmedzený počet vstupov na miniaturne wc