kam vsade ste sli autom dovolenkovat a ako ste sa tam mali? mam dilemu a potrebujem trocha pomoct, kludne pridajte aj link na ubytko alebo tak, dakujem!
Uhm, ja som bola autom iba v Chorvátsku ( totálny grc dovolenka ) a v Bulharsku. To bolo tiež dosť priemerné... v podstate nikam kam sa dá autom zájsť v nejakom normálnom čase (rozumej do 20 hodín ) to nie je žiadne terno
Neviem či by som sa na to dala znova
Chorvátsko klasika. A ubytko sme riešili tam v Croatii. Zvyčajne ľudia stoja pri cestách s tabuľou a ponúkaju ubytovanie. Okrem toho aj Francúzsko, ale to už bolo dávnejšie. Síce, nájdeš ubytko, ale drahšie. Iné krajiny som prešiel autobusom, stopom a lietadlom. Chcel by som ísť sa vydať autom do Ameriky, kedže som tam ešte nebol. Ale, asi lietadlom.
v chorvatsku sme boli. akurat cesta dala zabrat, kedze v soferovani sme sa striedali. a bola to najsamlepsia dovolenka zatial. mala dedina, pokoj, a na plazi sme nemuseli 15 minut hladat miesto na deku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Neviem či by som sa na to dala znova
Bulharsko, Chorvátsko, Grécko ... A ako bolo už spomínané, ľudia stoja pri ceste a ponúkajú ubytovanie v týchto väčších/významnejších destináciách.