hm takze u mna nwdovolia ale zas si mozem pozicat chatu ked cem..no a priatel ma uz dost rockov a ma da sa ovedat spraveny bytik vo vrchnej casti domu..cize pohodka,,,a jeho rodicia su fajn:ˇ..no a je medzi nami velka dialka cize inak by sme sa ani enmohli stretavat
Teraz síce nemám priateľku, ale naši dovolili aj jeho. Naši dovolia aj kamarátov a taktiež prespím občas u jedného kamaráta, a rodičia si myslia, že bude niečo medzi nami
ja som zatial spala len u priatela alebo on u mna ked nasi neboli doma... a ked som isla k nim tak nasi mali problem, ale museli sa s tym vysporiadat a ked on k nam tak jeho neriesia.)
u nas je to uplna pohoda ale nakolko je moj priatel od Kosic bola som unho iba 2 krat na prazdninach a on u nas prespaval doooooost asto skoro kazdy vikend ale teraz sa na par mesiacov vratil domov na Vychod ale teraz pride na tyzden tak sa moooooc tesim ale inak je to bezne a bez problemov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no keby mám frajerku samozrejme že by ku mne mohla ísť spať, ale to by musela chcieť ísť do tohto zapadákova