cavte.takze idem hned na vec...mam taky problem a neviem ci to je vazne alebo nie.
takze...vcera som si s priatelkou kupili trocha travy.mal som uz aj pred tym ale nikdy mi to nic neurobilo.tak a vcera sa stalo to ze som sa dostal do stavu ze "DPC"
ja viem ze to bola riadna kktina.keby som to vedel tak to neurobim...hrozne ma to mrzi aj kvoli mojej priatelke a najhorsie je na tom ze sa stale necitm "svoj" do kedy moze trvat taky stav??
Hehe, take stavy som este nemal, ale na travicku nedam dopustit, urcite lepsie jak chlast, a dobre diskusie sa pri tom vedu a komu sa to nelubi nech ide dopice a nestara sa do druhych ...
pliest zrak, miesat zmysly, mat zvysenu predstavivost
presne toto bolo ono...videli ste neikto film next?...ak ano tak daco take.take jeby ako mal ten typek.a hrozne som sa bal lebo nieco som povedal a potom som rozmyslal nad tym co to bolo a preco som to vlastne povedal...a nedavalo to zmysel.proste pocit ako v kozi dakeho primitivneho zvierata...
myslím si, že to spôsobilo v akom práve rozpoložení si bol... neviem, možno že ti nebolo dobre, alebo si bol hladný a húlil si nalačno. V každom prípade to nerob, lebo nie je to dobré ako pre tvoje zdravie, tak aj pre zdravie tvojho budúceho potomka...
tak hladny som bol veru poriadne...a tie suchoty...ale ako to zacalo to bolo najhorsie.neviem ci to viem tak opisat ale ked to zacalo tak akoby sa mi kazda prezita sekunda zdala ze sa vobec nestala disappointed:no boha)ako ked mate len predstavu ze co sa robi ale nerobi sa to ale v tomto pripade to tak bolo no divne ale neva...este mi to asi jebe
sak zerem furt ale mam chut len na sladke nic ine som nezral len 2 buchticky a 3 satôcky ale nemam uz chut na nic neviem ci si mam dat dake maso abo co
Toto si nemal od travy, to bol cisty placebo efekt. Standardne stavy su uplne ine. A trava ti vyprcha po par hodinach... Si mal nejaku sracku, nemal si to reznute durmanom ci nejakym takym bordelom?
tak ze si bol hladny potom ako si si zafajcil tak to je jasne to ta moze chytit...a mozes zjest aj pol chladnicky kludne...ale pit na travu to neni podla mna ok...abo predtym...mozno z mierou ale nerobi to dobre urcite...
zakladna otazka co mala byt polozena uz davno: kolko si toho vyhulil? resp kolkokrat si si potiahol a jak poriadne? Ja by som povedal ze dost vela kedze ako pises este aj dnes si z toho v srackach
daj si nejaky ten den na regeneraciu a nabuduce az budes hulit tak si daj iba malo.. a hlavne si uvedomuj ze si zhuleny.. trava je psychadelikum, ak sa nechas ovladnut stavmi tak to vacsinou nedopadne dobre.. radsej sa snaz aby si stavy ovladol ty a potom snad zistis preco vela ludi ma travu tak rado
neviem dufam ze nie ved daco take by mi asi nespravil...len to fakt trva dost dlho to ma sere ale uz to nieje take brutalne ako vcera..a mozno to je aj tym kontrolovanim ci sa uz spravam normalne
Ja hulim minimalne raz za tyzden, mal som uz aj brutalne mnozstva travy a jedine co mi bolo je ze som bol vyrehotany jak klaun, pripadne uplne spomaleny, a vsetko bolo prijemne kludne, spokojne A take stavy jak si mal ty som este nepocul, ako hovorim, najskorej si to mal reznute tym durmanom. Nezozral si lysohlavky aj?
mali sme sklenku ale taku tu vecsiu s tym vecsim kyblom na konci tak to som natlacil 1* to len tak zopar tahov potom 2* som natlacil viac to uz bolo aspon takych 5-6 a potom znova takych 4-5 a potom to prislo...a najhorsie bolo ze sme boli autom uplne kdesi v pici a teraz mne pride takto na hovno.a teraz jeby ze ako sa dostaneme domov... celu cestu som siel na 3 lebo ani svaly ma moc neposluchali.ale dosli sme v pohode.
@34 trava neni kktina...skor musis vediet ako si spravit tie spravne stavy...a potom ti to bude prijemne...nie ze si zahulis a potom budes 5hodin sediet ze"kkz ako mi je napcu co to je so mnou je mi zle a nvm co este..."chapes to je psychotropna latka...PSYCHOtropna latka...
nezaspal ale mal som ten pocit ako keby som spal.a este nieco hrozne mi buchalo srdce.neviem ci to bolo z toho strachu ze co sa robi ale uplne brutal pumpovacka
heh pekne, aj ja chcem takeho chlapa, moj mi zakazuje hulit travu, hlavne, ze on moze v pohode krabicku cigariet denne. Ja ked som mala dutnik, tak ma isiel zabit! Mne tiez na 1krat nic nebolo, ale brat bol z toho tak vedla, ze videl 2cesty miesto jednej .
Travu nhul, ked sa mas zle, alebo ked si v nepohode, len sa to zhorsi. Trava sa huli, ked si s kamosmi a je Ti fajn.Trava nezlepsi naladu, iba niekolkonasobne vystupnuje tvoj momentalny stav.
uf ze 10-14 tak to si faktze riadne prehnal.. pri beznej trave je idealne tak 3 max naraz.. a dalsie tak o hodku minimalne az ti zacnu opadavat trochu stavy.. vzdy je lepsie dat si menej ako viac..
a pocuvni slecnu kusok nadomnou, trava ti tvoju naladu nevylepsi, iba zosilni..
@1 jasne to je ok, mozno to bola nejaka extra pecienka a strasne ta to zhulilo. To sa stava vacsinou ked clovek zacina, ze moze dostat taketo halusky .[
to záleží hlavne od modela ktorý sa fajčí alebo od dotyčného sfajčenenca presne jak bolo povedané, človek sa nemôže namotať na to že nie je vo svojej koži.. najlepšie je jebať na seba a svoje stavy nemyslieť na to a rozprávať sa s niekým o hlúpostiach smiať sa...
ale tento stav čo si opisoval poznám a tiež ho nemám rada..
neboooooooooooooooooj,jaaaaj 20rocny chlap/ec si zahrava s travou.. .ale nei,prepac.. .
hej,to sdi zazil ten taky naozajstny stav.. .ja ho uz nemam rad,ale tebe sa asi aj zapaci.. .budes trosku vygumovany,a ked budes vela fajcit,tak aspon rok vkuse tak budes taky proste jak keby si mal v sebe vela kokotin a aj depresie a taaak a budes furt len o tom tocit a ked prestanes tak dalsi polrok ti bude trvat kym budes mat taku pamat ako predtym.. .(no,mne to trvalo kratsie,ale proste poznaci ta to,a tak ako aj chces,ale aj trava si robi co len chce).. .nemam rad ten stav,hnusim sa sam sebe.. .
boze no proste to nesadlo..ale ze by si sa z toho dostaval niekolko dni? to mi pride trochu divne..uz som bola takto odpalena a rano som sa vzdy zobudila v pohode..
Nj.. Toto co si pisal.. Tak taketo pocity mala prednedavnom kamoska.. Ale to bolo z mlieka.. Dala si tak deci a bolo dost silne.. Nose na to hulila... Potom jej nastupili stavy zacalo pisat mlieko... Jeb k zemi.. A nevedela hovorit, len lezala a triasla sa... Odviezli sme ju home, ze zaspala a rano len take rozhodnutie.. Ze nikdy nebudem hulit.. Nj... To je tak ked to nekto prezene.. kks..wuaaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
uvedomil si si, že to bola kokotina? ak áno, tak to aspoň k niečomu slúžilo.
a neboj, malo by to prejsť, len proste asi treba telo "vyčistiť"...
presne toto bolo ono...videli ste neikto film next?...ak ano tak daco take.take jeby ako mal ten typek.a hrozne som sa bal lebo nieco som povedal a potom som rozmyslal nad tym co to bolo a preco som to vlastne povedal...a nedavalo to zmysel.proste pocit ako v kozi dakeho primitivneho zvierata...
neviem ti povedať, dokedy to bude, lebo v živote som to neskúšala, ani nebudem.
ale mám taký nápad.
Čo keby ti skúsili poradiť tí "profíci", ktorí si tu trávu vehementne obhajujú? Hm? Kde ste?
Lebo mne sa zda, ze len chceli zarobit tak ju s niecim vymiesali a preto ti tak jeblo.
Skor si davaj pozor co kupujes
Trava nieje zla, su len hlupi ludia
daj si nejaky ten den na regeneraciu a nabuduce az budes hulit tak si daj iba malo.. a hlavne si uvedomuj ze si zhuleny.. trava je psychadelikum, ak sa nechas ovladnut stavmi tak to vacsinou nedopadne dobre.. radsej sa snaz aby si stavy ovladol ty a potom snad zistis preco vela ludi ma travu tak rado
neviem dufam ze nie ved daco take by mi asi nespravil...len to fakt trva dost dlho to ma sere ale uz to nieje take brutalne ako vcera..a mozno to je aj tym kontrolovanim ci sa uz spravam normalne
nezaspal ale mal som ten pocit ako keby som spal.a este nieco hrozne mi buchalo srdce.neviem ci to bolo z toho strachu ze co sa robi ale uplne brutal pumpovacka
Travu nhul, ked sa mas zle, alebo ked si v nepohode, len sa to zhorsi. Trava sa huli, ked si s kamosmi a je Ti fajn.Trava nezlepsi naladu, iba niekolkonasobne vystupnuje tvoj momentalny stav.
a pocuvni slecnu kusok nadomnou, trava ti tvoju naladu nevylepsi, iba zosilni..
ale tento stav čo si opisoval poznám a tiež ho nemám rada..
dal si si moc veľa a silného..
hej,to sdi zazil ten taky naozajstny stav.. .ja ho uz nemam rad,ale tebe sa asi aj zapaci.. .budes trosku vygumovany,a ked budes vela fajcit,tak aspon rok vkuse tak budes taky proste jak keby si mal v sebe vela kokotin a aj depresie a taaak a budes furt len o tom tocit a ked prestanes tak dalsi polrok ti bude trvat kym budes mat taku pamat ako predtym.. .(no,mne to trvalo kratsie,ale proste poznaci ta to,a tak ako aj chces,ale aj trava si robi co len chce).. .nemam rad ten stav,hnusim sa sam sebe.. .