Kto z vás má martensky? potrebovala by som vedieť aké číslo máte a ako vám sedia. Obyčajne mám značkové tenisky UK 5,5 ale martensky sú iba UK5 alebo UK 6.
Marteny si treba kupovať aj o 2 čísla väčšie - viem to z vlastnej skúsenosti .. nájdi si tabuľku s premenenými mierami našich označení a uk označení a potom + dve čísla
@5 fuu, s tymto nesuhlasim. Osobne mi sedí číslo ako na iných botách, ale podľa jedne značky tenisiek nesúď, lebo skôr tam mám skúsenosť, že pomaly čo značka, to iná veľkosť Ale ak ti všeobecne sedí určitá veľkosť, tak podľa mňa ti bude aj tu. Ono aj tak všetky martensy treba najprv "rozbehať" kým sedia poriadne
Dobrá rada bola niekde vyššie, že choď dakde do obchodu a vyskúšaj a potom si objednaj.
@trubajerichova no veď to že nie je to len jedna značka čo mi sedí je UK 5,5 (sú to adidasy, pumy, nike, converse aj vans). Takže ak nenatrafím na možnosť skúsiť si zoberiem väčšie
@vlcica1989 mal som ale v poslednej dobe sú pomerne nekvalitné, cca za 7 mesiacov sa podrážka zodrala do nenositeľnej podoby. teraz mám red rooster, mám ich 2 roky a stále sú v pohode
@oiquell to su tie azijske shity,mne podražka vydržala v pohode ale koža tak popraskala že sa sa mi tam spravili trhliny a tom som ich aj 2x za tyžden kremoval
@narazuvzdornaa nie zrovna fake, ale made in china na zákazku od materskej firmy. In 2004, Dr. Martens began producing footwear again at the Cobbs Lane Factory in Wollaston, England. These products are part of the "Vintage" line, which the company advertises as being made to the original specifications.[13] Sales of these shoes are low in comparison to those made in Asia, however; in 2010, the factory was producing about 50 pairs per day.[3] In 2005, the R. Griggs company was given an award by the "Institute for Turnaround" for implementing a successful restructure.[9]
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dobrá rada bola niekde vyššie, že choď dakde do obchodu a vyskúšaj a potom si objednaj.