ako 13 som s park kamaratmy zacal hrat draci doupe a je to vec ktoru hram doteraz velmi rad a vzdy sa na nu tesim,aj ked posledny rok som presiel na komplexnejsi system gurps,ale rad by som s vami o tom diskutoval...kludne sem piste svoje zazitky a skusen
6:ale co igorko nam robi PJ? ...a k tym elfom:su to tepli stromojebovia co hraju zahadnych a chrumkavych a vkuse sa povysuju nad ludi a ostatne rasy...mam na nich dost averziu
Klud Mrogurt... Ved taky Melcoire bol elf ze sa za to este aj hanbil Nehadz nas do jedneho vreca Inac dracko samozrejme rulezz, ale neviem co k tomu dodat co by si nevedel, kedze spolu hrame...
8:ty si osobitna kategoria podobne jak misou tulak...to su elfovia co vyrastli u ludi a su ako tak normalny...ja som hovoril o tych co nahanaju vevericky po lese
joo dračko teda skôr Gurps tak tak dračko som vlastne ešte ani nehrala ja len gurps ale tak čo tu budem písať ke´dže hrávam s vami všakže ale tak aby bol aspoň príspevok a vedeli ste že hrám (detail že to už viete) teda nie všetci ale viete hah
No ked si spomenies, tak som vravel, ze so spoluziakmi sme hravali Draci Doupe tu pokrocilejsiu verziu 9-ti, ale s dvoma PJ-mi Ale upustilo sa od toho, malo sa stihalo za posedenie, vela ludi a malokedy plne osadenstvo - aj ked na pokecanie a tak to bolo super samozrejme
Vlastne keby vam niekedy chybal jeden clen, mozte sa ozvat... Jo a Mrogurt ma pravdu inak
jop ideál 3 postavy aj pre mňa ako hráča ... aaa Mrogurt si PJ-ovanie na 6 vyskúšal ako ja som sa zo začiatku dooosť bavila pak ku koncu sme sa rozdelili na dve skupiny a jedna potom pol hodinu nemala čo robiť ale tak to už býva... skončilo to pri Elektrobugoch ale tak učíme sa na vlastných chybách nie?
Caute vsetci, chcel by som sa spytat ci tu je niketo z vas z Kosic. Lebo strasne rad by som si zahral uz konecne Dracak ale nepoznam nikoho v mojom okoli kto by to hral. Takze ak tu je skupina hracov co hraju a su z Kosic rad by som sa pridal. Diki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale aby som nebola len úplne od témy - Dračko poznám, ešte som nehrala, ale chystám sa
a s kym to budes hravat?
keuska:bystra ako vzdy
Uvidíme či hrávať, záleží od tej prvej hry ktorú bude mať pod palcom Ygor
Mrogurt: Ano, budem robit PJ asi tak 5-6 postavam
...teda ak to konecne dorobim ze?
Elfovia nahanaju vevericky? ja som bol doteraz presvedceny o opaku
ale bude to makacka
inak suhlas 4 postavy su ideal
Vlastne keby vam niekedy chybal jeden clen, mozte sa ozvat... Jo a Mrogurt ma pravdu inak
Kopa srandy a zaujimavej atmosfery sa s tym da zazit.
Premrznuty, hladny, uzimeny, zbedaceny som sa tulal den noc den noc po lese a nakoniec najdem chalupku.
Zabucham, otvorim dvere..
A tam banda zvlastne vyzerajucich fuzatych chlapov.
Jeden sa postavi a skrikne: CHLAPIII VECERA! ..
Nenasere?
vsetci hraju zhruba 3-4 roky a zozaciatku hodne intenzivne dostali sme sa na 9.ur