Zdravíčko. Prihováram sa vám, hlavne tým, ktorý čítali môj román Tím výnimočných, aby som vám zdelil že sa chystám napísať pokračovanie tohto úspešného príbehu. Otázky a reakcie píšte tu i do komentov...
Ano drahí mn.č. to preto, lebo som to písal okolo polnoci, kedy som bol dosť unavený neviem ako by som vám to vysvetll dostatočne a poviete si: - ach on sa iba vyhovára pretože chce zakryť chyby ale je to tak... myslite si čo chcete mne to nevadí...
Užívateľ klaudiqaa - beriem to ako povzbudenie ale neviem čo si mám o tom myslieť to je kritika? no dobre ako chceš tiež by som mohol hľadať chyby ale nájdu sa aj taký, ktorý nezanevrú človeka pre jeho pravopis a hľadajú skutočné hodnoty. . .
@patrixo nie v románe si pomáham programom a úpravu tiež zvládam sám. Knihy, distribuované nemenovanou spoločnosťou Ikar a ďalšie spolu so slávnymi autormi, majú svojich osobných agentov a tzv. čítačov rukopisu. Chyby v texte opravia a tiež upravia. Ja, ak to píšem ako koníček nemám na to ludí ostatne nepokladám sa za až takého profesionálneho. (ide o hobby) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Moja báseň patrí mne.
Je ako čerstvý chlieb.
Sám som ho upiekol.
Je ako môj syn.
Deň keď sa narodil.
Smial som sa pri jej písaní.
Tlieskal som rukami.
Zastavím čudákov.
Ukážem im svoju báseň.
Pretože sa z nej teším.
Pretože je moja.
Užívateľ klaudiqaa - beriem to ako povzbudenie ale neviem čo si mám o tom myslieť to je kritika? no dobre ako chceš tiež by som mohol hľadať chyby ale nájdu sa aj taký, ktorý nezanevrú človeka pre jeho pravopis a hľadajú skutočné hodnoty. . .