Drakula - Upír, alebo len výplod fantázie z vedeckého pohľadu
Vedecký pohľad na udalosti okolo známeho Drakulu. Ako sa na to pozeráte Vy. Zaujíma Vás pravda ? Viete, že tím pána Nelsona uznávaného bádateľa Vám ponúka odpoveď ? Pravda, alebo mýtus ? Vyjadrite svoj názor. Pre pochopenie doporučujem prezrieť viac infor
Inak Vám ďakujem za kladné ohlasy ktoré my denne posielate formou TS za moje príspevky. Na množiace sa otázky o čom sa bude písať vo výskume ďalej, musím odpovedať neviem som len radoví člen portálu aj tam ako tu.
tazko povedat... a pravdu povediac je mi to jedno..... tieto clanky su pre mna len relax po tazkom dni ci uz upiri existuju alebo nie ..... bezny clovek bez jedla neprezije Niet pochyb ze ludia ako pan Nelson su za svoju pracu dobre plateni.
Ale skôr tí duševní, ak je to ten správny výraz...
Stretnúť bytosť, ktorá z vás behom párminútového rozhovoru vycicia všetku (alebo aspoň polovicu) životnej energie, predsa nie je až také nezvyčajné. Nevravím, že poletuj po okolí, spávajú v truhlách a podobne... jednoducho majú istý dar , ktorý im umožňuje urobiť z bytosti plnej energie medveďa v hybernácii.
A Vlad Tepes bol, akurát že nepil krv, len nastokával svojich nepriateľov na kôl a údajne si rád oddýchol medzi ich stonmi. (S tou druhou časťou si však nie som veľmi istá.) Jediné, o čo sa snažil, bolo uchrániť si svoj dom a majetky... podobne, ako všetci v tej dobe. A pochybujem, že Balkán ustavične pod náporom tureckých nájazdov a celého toho surového prostredia z pred niekoľkých storočí bolo príjemné a kultúrne prostredie.
Iba historická osobnosť. Gróf, ktorý možno bol trochu krutejší ako bolo vtedy zvykom, ale ľudia si veci radi zveličujú a tak vznikli podobné "legendy" o ňom. Ale určite nebol upír.
snažím sa veriť tomu,že existujú hlavy prepichnuté kolmi,cesnak,kríže to všetko sú reálne veci a vampirizmus by tiež nemusel byť výmyslom...čo ak sú upíri aj niektorí z vás,ktorí toto písali?(aj keď je málo pravdepodobné,že upíri chodia na net)...nedá sa to jednoznačne vylúčiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
REDAKTOR:Žádný hrabě Drakula?
LOUIS:Jen smyšlenky, příteli.
LOUIS:Vulgární smyšlenky pomateněho Ira.
Ale skôr tí duševní, ak je to ten správny výraz...
Stretnúť bytosť, ktorá z vás behom párminútového rozhovoru vycicia všetku (alebo aspoň polovicu) životnej energie, predsa nie je až také nezvyčajné. Nevravím, že poletuj po okolí, spávajú v truhlách a podobne... jednoducho majú istý dar , ktorý im umožňuje urobiť z bytosti plnej energie medveďa v hybernácii.
A Vlad Tepes bol, akurát že nepil krv, len nastokával svojich nepriateľov na kôl a údajne si rád oddýchol medzi ich stonmi. (S tou druhou časťou si však nie som veľmi istá.) Jediné, o čo sa snažil, bolo uchrániť si svoj dom a majetky... podobne, ako všetci v tej dobe. A pochybujem, že Balkán ustavične pod náporom tureckých nájazdov a celého toho surového prostredia z pred niekoľkých storočí bolo príjemné a kultúrne prostredie.