takze v poslednom case mam taky problem proste stale sa citim strasne nestastny a prestava ma bavit komunikacia s ostatnymi neviem ci mi zacina drbat alebo co...a ked sa uz s dakym bavim tak uplne takym divnym cudzim hlasom a napadaju ma uplne od veci mys
vtedy najradšej idem od všetkých preč, pustím si nejaký dobrý slaďáčik alebo dobrý rock alebo metal...a relaxujem.......a nebavím sa s nikým...lebo mi vtedy na nervy lezie každý, nech sa čo len pozrie
Tiez ma nebavi komunikacia s inymi ludmi a mam taky pocit, ze po zajtrajsku ma prestane bavit uplne. A riesim to tak, ze bud citam knihu, pozeram Tv, pisem nejaky prispevky na birdz, beham alebo lepim modely...
POCUVAJ JA SOM MAL AZ TAKE PROBLEMY ZE SOM NEMOHOL ANI SPAT, LEBO som vzdy a vzdy musel nad niecim rozmyslat... a nakoniec som zistil, teda lekari ze mam : CHOROBNY SMAD!!! Ale to fakt!!! Mi dali tabletky na nejaky diabetes MINIRIN a by ste neverili, ale zo dna na den sa mi zmenil svet k lepsiemu, neuveritelne dobre som sa citil... Takze ak mas uz fakt dlho taky problem, tak to ma nejaky problem v tvojom tele, nie psychikeee...
NO JA SOM SA AJ V NOCI BUDIL, ZE MAM NEHORAZNY SMAD => S TOHO VYPLIVA ZE SOM CHODIL AJ NA VECKO a potom som uz nemohol zaspat... ,,diabetes insipidus´´SA vola ta diaknoza, AKOZE JE TO PRE TYCH CO SA V NOCI AJ POMOCUJU, ale ma to aj ucinky, ze mas mensiu chut do pitia... ja som vypil denne aj 5 litre a som mal nehorazny smad... aj za polievkou som musel zapijat!!! A ja este debo furt cajommm...
podla mna by ste sa mali rozist zo svojimi priatelkami ale neee, ale mne to pomohlo proste tiez som na tom tak bol, a jak som sa s nou rozisiel, tak je vsetko super vsetko sa dari. A taktiez suhlasim s 28. ze treba hrat na gitare Aj ked na nej neviem hrat
Ja mám takéto stavy rpi zmenách počasia a pri dlhodobej nude. je to prázdnota, samota v myšlienkach... terba si uvedomiť že nie všetko okolo nás je tu pre nás, nazbierať energiu a robiť niečo, hoci aj umenie. vieš, človek si moc nepokecá keď nemá o čom. proste len sedieť oproti enznámemu a nič nevravieť... to je starta času, ale stačí vedieť hrať na gitare, písať básne, kresliť, spievať...máš to jedno. Ja som sa pred rokom nudil, brutálne, jeden skrat cestou zo školy a zrazu som bol v divadle. Nikdy by som nechcel výsť na javisko, mám trému a pdoobne. Ale... teraz po roku? Som v troch súboroch, občas si divadlom zarábam a stretol som kopec zaujimavých ľudí a bol na obrovskom počte zaujimavých miest.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mam podobny problem...niekedy
vtedy najradšej idem od všetkých preč, pustím si nejaký dobrý slaďáčik alebo dobrý rock alebo metal...a relaxujem.......a nebavím sa s nikým...lebo mi vtedy na nervy lezie každý, nech sa čo len pozrie
Lebo bol skrat. A už niesom v depresiách.