Heej ľudia, máte niekto skúsenosti s dredmi? rozmýšľam že by som si ich dala spraviť ale počula som všeličo aj o tom, že v nich môžte mať vši alebo že majú zápach, ako to je s umývaním? čím a ako často umývate? a keď sa rozhodnete, že ich nechcete? dá
mám
môžeš
každý si to umýva inak ja som si to neumyl raz aj dva mesiace..blee ale nesmrdeli.. len takou zatuchlinou ake stare veci zo skrine boli citit ale to som si ich musel k nosu napchať
ale normálne raz za dva týždne si to myjem a žíhlavovým šamponom
ked už teraz o tom rozmýšlaš že ich nechceš jeb na to.. vlastne máš 15 a videla si to najskôr niekde na ulici.. jeb na to
ale áno dá sa to nechať vyrásť
a áno prvý mesiac sa nesmú umývať a nie nepáchnu
tak si v prdeli
ja som si ich dával s istého presvedčenia nie aby som bol attention whore
Vši môžeš mať aj v "nedredových" vlasoch. Pokiaľ sa nepohybuješ v blízkosti všivavých ľudí, tak nie je dôvod, aby si ich dostala. Akurát keď ich raz dostaneš, tak sa ich bude ťažšie zbavovať.
ja ich ale chcem ale niektorí hovoria že to nevyzerá na každom dobre, že na mne možno tiež nebudú vyzerať dobre, že čo spravím keď sa mi nebudú hodiť a tak no... akože väčšinou mám v piči názory iných, ale.. skoro všetci ma odhovárajú a nechcem to pre pozornosť, ale preto že sa mi to proste strašne páči... aspoň na iných... neviem síce ako by to vyzeralo na mne ale strašne to chcem
Jak ti už písal v @2 ak už teraz uvažuješ že ich asi nechceš tak kašli na to.. Si 15tka ktorej sa páči každú chvíľu dačo iné a o týždeň budeš chcieť zase rovné dlhé vlasy..
Ak si tie dredy chceš dať len zato aby si potom mohla všade rozprávať jak by si mala rada rovné vlasy tak fakt mrdaj na to
A vši môžeš chytiť aj s normálnymi vlasmi len s tým rozdielom že z dredov by si ich asi ťažšie vyťahovala alebo vyčesávala alebo čo
nie, mne sa už dlho páčia, odmalička ale neviem, viete o niekom čo by to neskôr oľutoval že si to dal? že by nebol nakoniec spokojný s výsledným efektom? a nie som ten typ čo robí takéto veci len preto že to "letí" ... predtým čo spravím niečo trvalé, tak si to premyslím, preto sa pýtam...
nechceš to pre pozornosť ale kvôli tomu čo ti hovoria iný ich nechceš....
kašli na to.. nevydržíš podľa mňa mesiac bez umývania a ostriháš sa.... ešte povedz že máš rovné vlasy a žehlíš si ich to si rovno odpísaná
niee, nežehlím ale tak ... chcem ich... ale bojím sa ja mám pocit že na každom vyzerajú dobre, teda, koho som videla... ale viacerí písali že sa im to páči a tak ale boja sa že by sa im to nehodilo... a boli to aj oveľa starší odomňa... to sú tie pocity keď viete čo chcete ale keď sú úplne všetci proti tak ssa začnete báť
och dievča prosím ser na to. kvôli takým ako ty sa mi niekedy rapídne dvíhal tlak. ak si dáš dredy len preto, že sa ti to páči o pár mesiacov sa ti môžu prestať páčiť a čo potom ? odstrihneš si ich ? áno, dajú sa aj rozmotať ale to by som ti z vlastnej skúsenosti neprijala... počkaj ešte tak 2-3 roky. a prepáč, ale keby sa ti to taaak strašne páčilo odmalička (tipujem tak od 12-13ich , že?) tak máš u prdele čo ti na to hovoria ľudia a dáš si ich aj keby si mala vyzerať neviem ako zle.
dieťa, klaď otázky ktoré sa nedajú vyzistiť len tak hocikde.
a teda ja mám dredov tak poskromne zatiaľ, ale umývam ich od začiatku každých pár dní tak ako ostatné vlasy, lebo nemám nervy na to to oddeľovať, občas sa na ne dostane aj trocha kondicionéra, bola som na dovolenke kde sa 3x denne namočili v slanej vode a raz som si dokonca čerstvé nechala v ten istý deň nafarbiť (čo teda neodporúčam lebo to kurva štípe a tahá) a nijako im to nepoškodilo.
bože ľudia kľud... hovoríte že som len 15tka ktorú o 2 mesiace chytí niečo iné... a to mi povie 17 ročný... alebo že a čo nato tvoja mama ... a povie mi to 16 ročné dievča akože ste faaakt oveľa starší, tlieskam vám, povedzte mi, ako sa vo vašej dobe žilo... súdite kvôli veku, hej? ja niesom ten typ koho to prejde za 2 mesiace, ale ruku na srdce, tí čo dredy máte, predtým čo ste si ich dali... vôbec ste sa nezamýšľali nad možnosťou že predsa to je zmena na dlhšiu dobu, tak ako s tým budete vyzerať alebo čo ak to nebude také ako vidíte na iných? a čo to okolie prijme oveľa horšie než očakávate? aj práve preto že mám len 15... preto trochu váham lebo nechcem skončiť tak že sa budem musieť ostrihať...
no neviem ci to este leti dredy sa nosili uz od nepamati, sice to je este stale ziadane (ako kde) ale mne osobne sa to nepaci a pride mi to take barbarske ako keby som videl nejakeho pracloveka ale ak sa ti to tak velmi paci a si ochotna zniest aj tie negativa (ktorych je ozaj dost) tak si ich daj... aj moj vyhuleni sused nosil dredy a ked sa dal ostrihat tak mal na hlave take chrasty a vyrazky s toho...
@LadyXss Pár známych ich má, nesmrdia a vší tiež nemajú. Len sa o ne treba starať dobre. Ani mastné ich nemajú. Len musíš brať to že umývať ich sem tam nie je až taká sranda, majú peknú váhu a schnú pekne dĺho. A najlepšie je, nájsť si kamarátku/kamaráta, ktorý to vie robiť. Aby ti ich vedeľ priebežne doháčkovávať a upravovať. Prednú polovicu zvládneš aj sama pred zrkadlom, no vzadu to je horšie.
Ahoj tak ja som mala dredy tiež dávnejšie, rozhodne si ich nedávaj keď si si neni istá že ich chceš, keď si ich budeš pravidelne umývať cca raz za dva týždne keďže ani časté umývanie nie je dobré nebudeš mať vši a nebudú ti ani smrdieť, prvý mesiac by sa nemali umývať lebo sa majú "uzavrieť" inak by sa ti rozpadali ale poznám ludí čo to nevydžali a umyli a nič sa im s nimi nestalo, keď ich nechceš je veľa možností ja som si ich jednoducho rozobrali vlasy som nemala nejak zničené len suchšie jak predtým a konce polámané tie som si dala ostrihať treba sa však o vlasy potom riadne starať masky na vlasy atď dá to zabrať ale teraz po dvoch rokoch mám vlasy krajšie jak pred dredmi asi to bude tým že sa o ne oveľa viac starám keby dačo chceš bedieť kludne napíš správu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
môžeš
každý si to umýva inak ja som si to neumyl raz aj dva mesiace..blee ale nesmrdeli.. len takou zatuchlinou ake stare veci zo skrine boli citit ale to som si ich musel k nosu napchať
ale normálne raz za dva týždne si to myjem a žíhlavovým šamponom
ked už teraz o tom rozmýšlaš že ich nechceš jeb na to.. vlastne máš 15 a videla si to najskôr niekde na ulici.. jeb na to
ale áno dá sa to nechať vyrásť
a áno prvý mesiac sa nesmú umývať a nie nepáchnu
tak si v prdeli
ja som si ich dával s istého presvedčenia nie aby som bol attention whore
Ak si tie dredy chceš dať len zato aby si potom mohla všade rozprávať jak by si mala rada rovné vlasy tak fakt mrdaj na to
A vši môžeš chytiť aj s normálnymi vlasmi len s tým rozdielom že z dredov by si ich asi ťažšie vyťahovala alebo vyčesávala alebo čo
kašli na to.. nevydržíš podľa mňa mesiac bez umývania a ostriháš sa.... ešte povedz že máš rovné vlasy a žehlíš si ich to si rovno odpísaná
tak len tolko, ze mam dredy vyse roka a je to presne to iste co normalne dlhe vlasy, len su zamotane. that's it.
a teda ja mám dredov tak poskromne zatiaľ, ale umývam ich od začiatku každých pár dní tak ako ostatné vlasy, lebo nemám nervy na to to oddeľovať, občas sa na ne dostane aj trocha kondicionéra, bola som na dovolenke kde sa 3x denne namočili v slanej vode a raz som si dokonca čerstvé nechala v ten istý deň nafarbiť (čo teda neodporúčam lebo to kurva štípe a tahá) a nijako im to nepoškodilo.
Tiež som chcela dredy, počkala som rok, dva a teraz som rada, že som si ich nedala (zato na chlapov s dredami som zaťažená ).