prosim vas, nevyznam sa vobec v dredoch. chcel by som si ich ale urobit. mam asi 4,5 cm dlhe vlasy zatial. chcel by som sa opytat aku dlzku vlasov potrebujem minimalne na vytvorenie dredov. chcel by som len asi 10-15 cm dredy dozadu. neviem ako sa o nich
no v prvom rade mysli na to, ze 10 cm vlasov nebude stacit na 10 cm dredov.... a robi sa to s takymi hacikmi, ci? a umyvaj to casto... kamarat ma dredy fest dlhe, a nesmrdia-pretoze sa o ne stara..
@karfiolny otazky davas fakt blbe DD no za 1.ak chces mat dredy tak si musis trosku pockat kym ti narastu vlasy minimalne do pliec . Je to vlastne takto ked mas dlhe vlasy a das si dready zkratia sa ti o polovicu tak je to na tebe ake dlhe ich chces mat . 2.dready sa robia roznymi sposobmi najlepsie su tie prirodzene ale to je strasne dlhy prosec zozen si niekoho v tvojom okoli kto by ti to urobil kedze v kadernickom salone ak taky najdes vyhodis pekne prachy za to . 3. dredy das dole bez problemov a ked si chalan tak by si nemal mat problem ani s ostrihanim do hola ale radsej si poriadne rozmysli ci ich fakt chces mat ci to nie je len taky osial na 2 mesiace alebo tak dako kedze vlasy sa nicia to je jasne a umyvaju len par krat no udrzba je ovela narocnejsia !! dredy sa ti bubu vyplietat takze budes ich musiet dopletavat a podobne ak este daco budes chciet vediet tak mi napis rada ti odpoviem ...
ja by som chcel len do zadu takych 5 dredov hrubych len take copy, a nechcem ich mat moc dlhe. maximalne tak 15 cm. takze mam jednu otazku ked mi dred narastie na 20 cm a budem ho chciet skratit na 15. da sa to? » tinypic.com/view.php?pic=34... takto chcem dajako tie dredy. mozno do polovice chrbta max. viem ze to tak rychlo nerastie, ale len tak orientacne sa pytam
No zadredením sa ti vlasy skrátia o jednu tretinu až polovicu pôvodnej dĺžky. Dred sa dá spraviť aj od 8cm vlasov, no to by som potom odporučila dred predĺžiť, ak nechceš dlho čakať. Ak chceš len zopár dredov, tak to sa ani netreba veľa buchnúť po vrecku.
Dá sa samozrejme skracovať ako a kedy len chceš, nové vlasy, čo dorastajú sa znova zadreďujú. Ak by si potreboval viac info, pokojne mi napíš TS.
Ahojte..... Robím dready,pseudodready,afrocopíky, vlasy zapletiem aj predĺžim :o) stačí si napísať.... :o) PD a okolie kontakt : » www.facebook.com/DredyPseudaCopi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na kratkych vlasoch vyzeraju dredy uplne hrozne =/
Dá sa samozrejme skracovať ako a kedy len chceš, nové vlasy, čo dorastajú sa znova zadreďujú. Ak by si potreboval viac info, pokojne mi napíš TS.