drepujem s 30kg, výpadujem s 8kg jednoručkami a mŕtvy ťah tiež 30kg ale ten nerobím moc často...
a ešte chodím dosť veľa na steper a vraj sa chystajú do fitka kúpiť tie schody tak to by mohli
Drepujem, väčšinou bez závažia, ale dám si aspoň 200 drepov. Niekedy drepujeme aj s človekom na pleciach, to je celkom haluz Okrem drepov robím všetky možné iné cviky, predpokladám že sa pýtaš na cviky na nohy a zadok, tak spomeniem napríklad obyčajné výpady, výpady s preskakovaním, drepy s výskokom, posunovanie (to je na horné stehná a hlavne brucho) nuž a potom rôzne kombinácie šprintov, skákačiek a iných srandičiek
@pepc drepy(60kg) , aspoň viem prečo majú ženy väčšie stehná ako ja.
Prosím vás ženy načo vám to je s činkami robiť drepy ?
Iba ak budete mať v budúcnosti porodíte trojičky a budete ich naraz dvíhať
@dusankk presne taký ľudia ako si ty to asi nikdy nepochopia a ani nezaziju ten skvelý pocit po prekročení svojich hraníc. Radšej si vysedávaj pri fórach a nadávaj na niekoho kto robí niečo čo ho baví a je v tom dobrý. Nikto ma nezastaví (už dám aj 70kg )
@pepc ja som to nemyslel ako nejaké nadávanie alebo čo len to neviem pochopiť keďže do posilky nechodím, nechodil som a asi ani nebudem. Ale keď to niekoho baví a je v tom dobrý tak je to o inom. Viem kde sú moje športové hranice ... a pomaly ich posúvam. Ale málo kedy idem na hrane svojich možností , lebo rozmýšľam na druhý deň musím ísť do práce nemôžem sa úplne rozbiť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja si doma vezmem 32 kg psa NA RUKY a drepujem
alebo vo fitku s činkou väčšie váhy - to ide ľahšie lebo mám činku na ramenách.
a ešte chodím dosť veľa na steper a vraj sa chystajú do fitka kúpiť tie schody tak to by mohli
Robim ine cviky co sa mi zdaju ucinnejsie.
Prosím vás ženy načo vám to je s činkami robiť drepy ?
Iba ak budete mať v budúcnosti porodíte trojičky a budete ich naraz dvíhať