@Senida presne tak... aj ked moze byt aj biela, ale presne... redbull a cokolada a zvladol som ficat 21 hodin denne cely tyzden... a uz to nechcem zazit... ale da sa
amfetaminy, potom by si urcite brutalne slapala v americkej armade to pouzivaju a vydrzia 3 dni vkuse. Ale z takeho normalnejsie kofeinove tablety napr.
keď mi horí pod zadkom dám si kávu, kapučíno, čokoládu alebo posledne som skúsila redbull. to sú moje drogy v čase núdze... po pití ginko čaju som si nevšimla žiadnu zmenu
drogy pred prijimackami nie je podla mna prave najlepsi napad .....ale neviem ,nemam skusenosti s tym ,cize nemozem poradit ...pekne sa uc ,snaz sa sustredit ,nemysliet na nic ine ,a pomoze to
predstav si, že ťa bolí napr v lakti.. a ty si ho natrieš fastum gelom. bolesť ti poľavý, a ty si ideš zahrať volejbal, dať si 100 klikov a pod... proste, prepaluješ tak svoje telo. mozog sa ti udrží hore, ale aj tak nebudeš schopná si pamätať veci lepšie.. okrem toho, vstaneš /ak vôbec zaspíš/ celá dolámaná a ťažko ráno naštartuješ..
max energy drink, ale ten je tak na pol hodinu. no tiež je to na zváženie, lebo organizmus prepaluješ..
/zase dobrý príklad.. si brutal unavena po celom dni, vypiješ redbull a ideš si zabehať 10 km.. to ťa tak potom zloží.... potom si unavenejšia ešte viac.
jediný dobrý liek na to, aby si vydržala celú noc hore je, že si pospíš
ignoruj hodiny, keď sa pristihneš ako zaspávaš nad knihou a je to už beznádejné, nič si nepamätáš, tak si pospi ale nie viac ako 3 h. keď potom vstaneš môžeš frčať znova.. potom to môžeš prípadne opakovať mne sa tento postup osvedčil. viac si pamätáš, ak si pospíš min3 h, akokeď si hore celú noc...
/ja viem, že to už zrejme nie je aktuálne, ale do budúcnosti
hmm ja som cely akademicky prehulil...nie ze by mi to dako pomohlo ale aspon som sa pri tom tolko nenudil z tych stavov a samozrejme maturitu som spravil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
...
fakt uz nviete co od nudy
ale najlepšie je vyhnúť sa extrémom, nie je to zdravé :p
predstav si, že ťa bolí napr v lakti.. a ty si ho natrieš fastum gelom. bolesť ti poľavý, a ty si ideš zahrať volejbal, dať si 100 klikov a pod... proste, prepaluješ tak svoje telo. mozog sa ti udrží hore, ale aj tak nebudeš schopná si pamätať veci lepšie.. okrem toho, vstaneš /ak vôbec zaspíš/ celá dolámaná a ťažko ráno naštartuješ..
max energy drink, ale ten je tak na pol hodinu. no tiež je to na zváženie, lebo organizmus prepaluješ..
/zase dobrý príklad.. si brutal unavena po celom dni, vypiješ redbull a ideš si zabehať 10 km.. to ťa tak potom zloží.... potom si unavenejšia ešte viac.
jediný dobrý liek na to, aby si vydržala celú noc hore je, že si pospíš
ignoruj hodiny, keď sa pristihneš ako zaspávaš nad knihou a je to už beznádejné, nič si nepamätáš, tak si pospi ale nie viac ako 3 h. keď potom vstaneš môžeš frčať znova.. potom to môžeš prípadne opakovať mne sa tento postup osvedčil. viac si pamätáš, ak si pospíš min3 h, akokeď si hore celú noc...
/ja viem, že to už zrejme nie je aktuálne, ale do budúcnosti