Okej budeme trošku sci-fi. Predstavme si, že žiadna droga nevyvoláva žiadnu závislosť, žiadne psychycké poruchy, žiadne poškodenie tela, orgánov proste nezanecháva žiadne následky/samozrejme okrem toho čo má robiť/.
ale tak vyskúšal by som asi všetko. ono len nejde ani o tú závislosť, ale človeku by sa mohol začať ten vyfetený svet zdať krajší ako ten reálny, aj keby to jeho telo nevyžadovalo..
a neviem či by sa mi páčilo chodiť po meste, kde sú všetci na piku / heráku / na hríboch a LSD. Drogy nie sú nebezpečné len pre to že ubližujú na tele, ale aj preto že človeku z nich môže jebnúť v hlave a začne byť nebezpečný..
@wewo ono pri piku to nieje tak že môže ti jebnúť v hlave, človeku čo fúka skôr či neskôr v hlave tak či tak prepne, otázka tu znie ako moc tomu človeku prepne
Neviem a radšej si ani nechcem predstaviť, ako by svet fungoval.
A myslím, že sa návykovosti nedá predísť, lebo ak by sa to fakt ľuďom páčilo, tak by nešlo o to, že to ich telo nepotrebuje, ale oni sami by to chceli. Viac a viac.
@ba55tripper práveže to ja nie, nemám rád stavy čo zo mňa spravia nevládne teľa.. aj keď som fičal pol roka na akinetonoch
a to bol taký ťažkopádny stav že ak si sa uložil do kresla tak minimálne hodinu si sa nevládal zdvihnúť, proste to nešlo nenáchadzal som v sebe dostatok síl na to aby som sa postavil
@schizoofrenik oné...nepíšme to už radšej sem alebo tam daj nejaký hint, zas sa prídu sťažovať múdri puberťáci že navádzame deti na fet a tak jasne no "dle libosti"...čo ti je*e ty si iný týpek a to som si myslel, že som s obálkou na deň a občasnými "diskotékovými Excesmi" frajer
@schizoofrenik jasne mne to netreba vysvetlovať ale už som sa tu párkrát vytočil keď boli zas decká múdre...hh nie frajer v zmysle slova z roku 98 tak nadnesene povedané pozrel som si webku, máš vkus kámo
nie nedala ! stale by hrozilo ze budem mat nejake halucinacie a budem si mysliet ze lietam a vyskocim z okna. proste drogy nikdy v zivote aj keby ich rozdavali zadarmo. :-!
@uspavanocka veď už hádam musím vedieť čo chcem žrať 0.o keď nechcem halucinácie tak nebudem brať LSD, huby, ani druman ani nič podobné čo vyvoláva halucinácie, radšej si smrknem, a to by som teda chcel vidieť človeka ktorému z pika jeblo natoľko aby skočil z okna...
Ja si takto vždy hovorím. Že keby už má prísť koniec sveta a vidím jak sa na mňa rúti láva, asteorid alebo podobná sračka tak sa zdrogujem a prejdem na druhý svet v pokoji.
@schizoofrenik tak nemusi skocit z okna. ale co ked napr..skoci na cestu a zrazi ho auto? ved ked si das hocijaku drogu tak ciastocne riskujes ze stratis kontrolu nad svojim spravanim.a ja by som to neriskovala nikdy.
@uspavanocka no pozri, fetujem už vyše roka, poznám kopec ľudí čo fetujú oveľa dlhšiu dobu a zatiaľ som nestretol žiadneho čo by stratil kontrolu nad sebou samým.
strata zábran je úplne normálne, ale racionálne uvažovanie ostáva a pud sebazáchovy tak isto.
btw rexlexy človeka na piku sú myslím že až príliš dobré na to aby sa nehal zraziť autom.
"Droga" je široký pojem, to je aj alkohol, marihuana, cigarety, cukor, adrenalín, x iných mne neznámych hormónov.. a slovom drogy sa v odbornej terminológii niekedy označujú aj liečivá - » sk.wikipedia.org/wiki/Droga...
A čo sa týka psychotropných látok tak bych to nevyskúšal asi ani keby to nebolo návykové a nemalo temer žiadny vplyv na organizmus a psychiku, aj kebych to vyskúšal tak myslím že by sa mi to nepáčilo.. Reálny svet mám rád, aspoň zatiaľ A keď náhodou v danej chvíli nie, tak mi stačí keď spím alebo som opitý, ale fajčiť (či už tabak alebo trávu) alebo brať niečo tvrdšie mi už netreba
@schizoofrenik neviem, ci mi uveris, ale ja som si vtedy o 16:00 - 16:01 dal tie facky dve, z kazdej strany mal som obavu, aby to bolo regulerne, ja mam dost sklony k skrupulantstvu niekedy totiz
takze je to uz asi v poriadku
btw, mohol by som to brat tak, ze aj ja som schizofrenik a dal som si 2 facky - jednu za seba a druhu za druheho seba
veď extáza nieje ai tak nebezpečná ani v reále ako napríklad heroín alebo pervitín...drogy ktoré si nepicháš niesú až také navýkové a nepezpečné..samozrejme záleží od toho koľko si toho dáš v akých intervaloch ako často atď..a u každého je to iné.
k téme..keby to nič nerobilo a nešla by som za to do basy tak možno aj hej
@simuliatko ja viem že nie je taká návyková ako heroín alebo pervitín.. ale to čo to spraví s tvojím telom ti asi ešte nepovedal nikto...len tak kolaps ( z "ničoho nič" po nespočetných hodinách na perkete).. brutálne dehydratácie... predávkovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
Ale keby mi to niekto strcil pod nos - kludne.
jebol by som si všetko naraz
alebo taký pravý kolumbijský kokaín..mhmm
k teme - zrejme ano
a keď by na to prišlo, tak by som asi vyskúšala všetko... ale rozhodne nie každý víkend, možno tak raz za tri mesiace
asi ťa budem mať rád
24/7 by som bol vpiči
to nechcem,takto ma aspoň má čo zčasti odrádzať
Nič vo zlom, ale pervitín môže byť to najviac akurát tak pre lúzrov.
ale nie že by som skúšala ale by som ich aj brala normálne preventívne
ale tak vyskúšal by som asi všetko. ono len nejde ani o tú závislosť, ale človeku by sa mohol začať ten vyfetený svet zdať krajší ako ten reálny, aj keby to jeho telo nevyžadovalo..
a neviem či by sa mi páčilo chodiť po meste, kde sú všetci na piku / heráku / na hríboch a LSD. Drogy nie sú nebezpečné len pre to že ubližujú na tele, ale aj preto že človeku z nich môže jebnúť v hlave a začne byť nebezpečný..
tak teda začni
@alpynus na to sa pozerá každý inak.
ja osobne som zatiaľ nežral nič čo by mi v hlave narobilo väčší bordel ako parno a teda si stojím za s svojim že je to to najviac.
a myslím že prvých 500mg závislosť nevyvolá
ale ako ti mam verit ze si si dal facku aj ty?
ideme na zabitycas.sk?
A myslím, že sa návykovosti nedá predísť, lebo ak by sa to fakt ľuďom páčilo, tak by nešlo o to, že to ich telo nepotrebuje, ale oni sami by to chceli. Viac a viac.
Neviem či by som vyskúšala. Zrejme nie.
problem solved
Jediné čo ma ako tak odrádza od drôg je strach o zdravie.
Ja som si na prvý krát tiež dal len jednu linku a nič zaujímavé sa nedialo.
Tak som šiel znovu za susedom a dal som si ďalšie dve..
a to už bolo niečo.
ja som na voľnej nohe!
a to bol taký ťažkopádny stav že ak si sa uložil do kresla tak minimálne hodinu si sa nevládal zdvihnúť, proste to nešlo nenáchadzal som v sebe dostatok síl na to aby som sa postavil
určite sa nájde niekto čo si dá facku aj miesto mňa
@schizoofrenik no tak 4 kúsky to je už na prevretie
fakt som mal o seba prvú hoďku strach či ma nevyjebe ale potom prišla eufória a debilné myšlienky zmizli
btw ekiny som ešte nežral ale už dlho sa to chystám zohnať
btw nepijem alkohol
nechutí mi to
ale ďakujem
musle by si zožrať papierik meter krát meter aby Ti prejebalo natoľko že by si skočila z okna.
To je tak no...
strata zábran je úplne normálne, ale racionálne uvažovanie ostáva a pud sebazáchovy tak isto.
btw rexlexy človeka na piku sú myslím že až príliš dobré na to aby sa nehal zraziť autom.
Ja proste drogy ku šťastiu nepotrebujem,... Teda okrem alkoholu
A čo sa týka psychotropných látok tak bych to nevyskúšal asi ani keby to nebolo návykové a nemalo temer žiadny vplyv na organizmus a psychiku, aj kebych to vyskúšal tak myslím že by sa mi to nepáčilo.. Reálny svet mám rád, aspoň zatiaľ A keď náhodou v danej chvíli nie, tak mi stačí keď spím alebo som opitý, ale fajčiť (či už tabak alebo trávu) alebo brať niečo tvrdšie mi už netreba
ľudí čo majú radi realitu je už asi fakt dosť málo
Presne viem, čo by som brala aj teraz, keby som to mala ako financovať.
takze je to uz asi v poriadku
btw, mohol by som to brat tak, ze aj ja som schizofrenik a dal som si 2 facky - jednu za seba a druhu za druheho seba
jediný psychopat na tomto portáli som JA!
nezaslúžim si!
Inak skúsil by som LSD a koks
všetky asi
A vlastne tak či tak ich je dosť čo som už vyskúšal. Ale vždy ostanú také ku ktorým by som sa neznížil.
Ale tak tiež ich je pár, ktoré som vyskúšala a bolo mi jedno, či nejaká psychická závislosť existuje.. Tým vyskúšala myslím raz a stačilo
aj hacko- lebo My deti zo stanice ZOO
ale ako sa poznam dala by som nakoniec vsetky xD
Viete... zakázané ovocie najviac chutí. Robím to už teraz a práve to ma na tom baví, že to nerobí bárskto.
veď extáza nieje ai tak nebezpečná ani v reále ako napríklad heroín alebo pervitín...drogy ktoré si nepicháš niesú až také navýkové a nepezpečné..samozrejme záleží od toho koľko si toho dáš v akých intervaloch ako často atď..a u každého je to iné.
k téme..keby to nič nerobilo a nešla by som za to do basy tak možno aj hej