Skusíla som trávu, extázu a fajčiť piko. A myslím si že tráva je strašne super vec, ja keby nezačnem húliť tak by som nikdy nevedela že svet može byť tak v pohode. D A v dnešnej dobe sa vlastne ani nečudujem že tolko ludí bere drogy, ja v tom nevidím nič také zlé dokým na tom niesi závislý. Ale zase je to svinstvo, že čo všetko sú ludia schopní pre ne spraviť a vlastne že aj čo to robí s tebou.
weeed a skúsil som: Tramal, piko, anjelský prach PCP, rôzne benzodiazepiny v kombinacii s alkoholom - toto veľmi ľutujem, väčšie bolesti hlavy som asi v živote nemal... a ešte som mal aj lsd od kamaráta a tak to aj vyzeralo, že mi nič nebolo
skúsil som a viac mi to nechýba, ale weed je so mnou dodnes
je to všetko svinstvo.... ktore niči zdravy rozum a pohlad na svet.. je pekne že človek na chvilu zabudne na starosti a problemy a vidi svet krajši ale nakoniec ta realita človeka aj tak dobehne a zrazu sa zobudite na niekde na detoxe rozbity jak ciganska hračka a neviete ani ako sa volate... toto robia drogy z ludmi... a veru viem o tom svoje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale ne systémom že piko + morfium, porád koka + hero
Táááááááááááááááááákto veľa vecí
A pery potom vyzerajú ako zo zlého hororu
@3mm Tak asi hej, ja som mala zmiešané s trávou.
a mylsím si, že občas si treba darovať úsmev
skúsil som a viac mi to nechýba, ale weed je so mnou dodnes
jednoducho: » 9gag.com/gag/3270796...