Drone metal, znamy tiez ako drone doom, je minimalisticky hudobny styl, ktorym hlavnym rysom su udrziavane alebo opakovane gitarove rify. je charakteristicky zdlhavymi zvukovymi stopami, len s nepatrnymi harmonickymi variaciami.
Skladby su dlhe, moze sa
hehe, a co ako? ze aka nuda? tak to ano
a to upozornujem, ze kedysi som dost fical na doom metale a teda pomale tempa a nie velka roznorodost mi nevadia (i ked teraz uz ani ten doom neslucham), ale toto je proste...ako keby stelovali zvuk na gitarach (btw, dost neuspesne , atmoska feeling nikde, drive gule ziadne, zrucnost muzikantska nikde, neviem na co tam je ten bubenik vlastne (ospravedlnujem sa, ak v posl. 3 minutach nieco hra - to uz fakt nejdem dopocuvat )
@xhtml ak som aj niekedy bol metlak, tak teraz sa za neho urcite nepovazujem, hoci niektore veci metalove este mam rad stale. nechcem vyryvat, ani to tak neber - ale nie je to najmenej uznavany styl VOBEC? lebo predsa...vela ludi v tom asi nedokaze nic najst. a to je v pohode, ze sa ti paci, ved vsak kazdemu sa nieco ine.
toto forum, nie je zrovna vhodne na diskusiu o okrajovych styloch ako je drone. Takmer nikto to nebude poznat. Kedysi som trochu pocuval Sun O) a podobne, ale velmi ma to nezaujalo. Ja skor funeral doom.
hmmm,toto je metal? toto je vobec hudba?
nechcem nikoho urazat alebo nadavat.... ale toto je pre mna absolutne nepocuvatelne nevidim v tom ziadny naznak melodie, harmonie ani nicoho... ale asi tomu nerozumiem
wow @xhtml po vypočutí tej piesne mám napady na pieseň pre našu kapelu,myslim že to nebude veľmi náročne ..a ja som tiež vyznávačka doomu a funeralu,ale toto ma veľmi nechytilo hmm.. a to uz na funeral vravia že nuda a podobne voloviny,neviem čo by vraveli na totok..ale zase 100 ľudí 100 chutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a to upozornujem, ze kedysi som dost fical na doom metale a teda pomale tempa a nie velka roznorodost mi nevadia (i ked teraz uz ani ten doom neslucham), ale toto je proste...ako keby stelovali zvuk na gitarach (btw, dost neuspesne , atmoska feeling nikde, drive gule ziadne, zrucnost muzikantska nikde, neviem na co tam je ten bubenik vlastne (ospravedlnujem sa, ak v posl. 3 minutach nieco hra - to uz fakt nejdem dopocuvat )
nikdy viac...
nechcem nikoho urazat alebo nadavat.... ale toto je pre mna absolutne nepocuvatelne nevidim v tom ziadny naznak melodie, harmonie ani nicoho... ale asi tomu nerozumiem